2024-06-06 23:33:00
Oprava ciest Bratislava
Oprava ciest Bratislava
Zdroj: TASR

Vodičov v Ružinove čakajú obchádzky a zdržanie na dvoch významných cestách

Od 13. júna sa bude opravovať vozovka na Ružinovskej ulici, od 10 júna na Trnavskej.

Od 13. júna sa bude opravovať vozovka na Ružinovskej ulici v úseku od obratiska električiek po Vrakunskú cestu. Treba v úseku počítať s uzáverou a následnými obmedzeniami. Informuje o tom hlavné mesto na sociálnej sieti.

"V dňoch 13. a 14. júna bude tento úsek uzavretý, obchádzka povedie cez vedľajšiu Astronomickú ulicu," ozrejmil magistrát. Podotkol, že po 14. júni bude úsek prejazdný s obmedzeniami, pričom práce potrvajú približne do polovice júla.

Zároveň počas víkendu 5. až 7. júla bude podľa samosprávy úsek opäť na jeden deň uzavretý z dôvodu kladenia druhej vrstvy asfaltu. "O presnom termíne bude informovať dopravné značenie. Za dočasné obmedzenia sa ospravedlňujeme a, prosíme, o zvýšenú opatrnosť v tomto úseku," doplnilo mesto.

Od pondelka 10. 6. približne do polovice júla budú prebiehať práce na modernizácii vozovky na Trnavskej ceste v úseku od Tomášikovej po Martinský cintorín. Úsek bude prejazdný s obmedzeniami, doprava bude riadená prenosnou dopravnou signalizáciou. Zastávka MHD Trnavská cesta (linky 39, 63, 163 a N74) bude počas prác dočasne zrušená.


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: TASR, Bratislava

Komentáre k článku


Stream naživo