2022-02-16 14:50:00
Za jazdy mieril zbraňou
Za jazdy mieril zbraňou na rodinu v aute
Zdroj: Polícia SR via FB

Na diaľnici sa hral na pištoľníka: mieril zbraňou na rodinu v aute. Takto skončil

Agresívne chovanie vodičov a ich posádok je na Slovensku bežné, ale vyhrážky so zbraňou, to patrí do minulosti.

Polícia v nedeľu večer riešila neuveriteľný prípad agresívneho chovania na diaľnici. Spolujazdec v motorovom vozidle sa opakovane vyhrážal strelnou zbraňou vodičovi iného vozidla a jeho rodine - manželke a dvom deťom z toho jednému neplnoletému. Vodič ohrozovaného vozidla okamžite telefonicky kontaktoval políciu.

Policajti diaľničného oddelenia v Mengusovciach zastavili na čerpacej stanici podozrivé auto a zadržali 29-ročného muža potom, čo posádka druhého vozidla nahlásila prípad nebezpečného vyhrážania priamo na diaľnici pri rýchlosti 120 km/h. Obvinený muž mal zo sedadla spolujazdca mieriť na vodiča druhého vozidla a jeho rodinu zbraňou počas predbiehania. Bez zjavného dôvodu opakovane mieril na hlavy členom posádky druhého vozidla, po predbiehaní brzdil a mieril aj cez otvorené okno. Posádka druhého auta bola vystrašená a vodič pri najbližšej príležitosti zišiel z diaľnice a kontaktoval políciu. Muž so zbraňou bude musieť svoje konanie vysvetľovať pred súdom.

 

AGRESORA, KTORÝ NA DIAĽNICI MIERIL SO ZBRAŇOU NA MUŽA A JEHO RODINU POLÍCA SPACIFIKOVALA: ÚPRIMNÉ SLOVÁ OTCA RODINY PRE...

Posted by Polícia Slovenskej republiky on Wednesday, February 16, 2022

 


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: Polícia SR - Prešovský kraj

Komentáre k článku


Stream naživo