2013-11-27 05:00:00
Cesta vybuchla
Cesta vybuchla

VIDEO: Pomsta je sladká. Obzvlášť za jazdu na červenú!

A úplne najlepšia je, keď sa nepomstíte vy, ale pomstí sa „vyššia“ sila. Takýto vynález by sa zišiel aj u nás.

Vodič v Rusku (ako inak!) prostredníctvom palubnej kamery nakrútil iného vodiča ako sa pokúša prejsť na červenú. Okrem toho však zachytil ešte jeden jav. A to doslova „Boží“ zásah. Výstraha pred jazdou na červenú bola taká výrazná, že na ňu vodič čierneho SUV dozaista nezabudne.

A aj vy budete mať čo robiť, aby ste tento obrázok zmazali z pamäte. Pretože varovanie pred jazdou na červenú vyzerá ako by sa pred vodičom roztrhla zem. Už len čakáte kedy z diery povyskakujú škaredí červení a rohatí čerti a niekoľkými gestami naznačia vodičovi čo s ním bude, keď sa ešte raz pokúsi jazdiť na červenú...

Potrubie, ktoré sa roztrhlo v správny čas.

Veru tak. Za celý incident môže vodovodné potrubie, ktoré sa roztrhlo práve v čase, keď sa vodič čierneho SUV pokúšal prejsť na červenú. Tlak pod zemou bol veľmi veľký. Voda si našla najľahšiu cestu úniku, zhodou okolností to bolo nahor cez "kvalitný" ruský asfalt.

Vodič ešte hodnú chvíľu uvažoval nad tým, čo ho to vlastne zasiahlo. Spolujazdec rýchlo vystúpil, zobral dieťa zo zadu a pakoval sa preč. Takzvaná terapia šokom.

Takýto vynález by sa hodil aj u nás.

Ono to síce nie je vynález. Je to skôr porucha, no stačí trocha premýšľania a všetci si vieme predstaviť systém, ktorý by podobným spôsobom trestal vodičov za jazdu na červenú. Spomeňme si na výsuvné stĺpiky použité napríklad pred Veľvyslanectvom USA v Bratislave. Stĺpiky sa vedia v prípade potreby vysunúť tak rýchlo, že prípadného previnilca doslova nastoknú na „koly.“ To by si každý dobre rozmyslel, či ísť na červenú, alebo nie!   

 

jh
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo