2021-12-23 12:50:00
Christoph Waltz a BMW
Christoph Waltz a BMW na vianočnej párty
Zdroj: BMW

BMW a Christoph Waltz opäť spolu. Opäť vo výbornom videu

Christoph Waltz a BMW sú skutočne zaujímavým spojením. V ich videách je humor a kvalita.

Urobili to znova. Po tom, čo držiteľ Oscara Christoph Waltz zohral ústrednú úlohu vo svetovej dizajnovej premiére modelu BMW iX na podujatí #NEXTGen 2020, si teraz zahral v novom vianočnom filme automobilky BMW. Vo filme sa stretáva s dvoma starými známymi: Oliverom Zipsem, predsedom predstavenstva BMW AG, a s modelom BMW iX. Vo videu im spoločnosť robia aj Alex Hirschi, známa ako Supercar Blondie, hviezdna módna návrhárka Alexa Chung a Kai Langer, vedúci dizajnu elektrickej značky BMW i.

Zdroj: BMW

Spoluprácu herca Christopha Waltza so spoločnosťou BMW Group inicioval Oliver Zipse. BMW spolupracuje s avantgardnými priekopníkmi z oblastí ako sú ekológia, spoločenské vedy, móda, šport, hudba, film a z mnohých iných kultúrnych disciplín. Cieľom je dosiahnuť hlbšie pochopenie potrieb, túžob a trendov budúcnosti. Zipse pozval herca, aby vstúpil do kritického dialógu s dizajnérmi, technologickými vývojármi a expertmi na stratégiu zo spoločnosti BMW Group. Jeho otvorenosť, pragmatizmus a mierna netrpezlivosť dodali spoločnosti BMW Group dôležitý impulz. Teraz táto spolupráca pokračuje.

Výsledkom je klip filmovej kvality, hra na mačku a myš zasadená do nádherného vianočného filmového prostredia. Je to napínavé a vzrušujúce a má to dobrý zmysel pre iróniu a komédiu. Je to vianočný pozdrav od BMW.

Ambasádor značky Christoph Waltz je Oscarom ocenený herec, ktorého si filmový fanúšik najviac pamätá vďaka skvelému stvárneniu záporných postáv predovšetkým z filmov Nehanební Bastardi režiséra Quentina Tarantina alebo z ostatných filmov o Jamesovi Bondovi ako Spectre a No time to die. A jeho talent a osobnosť robia z propagačného videa príjemný predvianočný zážitok. Pozrite si, stojí to za to.


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: BMW

Komentáre k článku


Stream naživo