2024-04-02 11:22:00
Toyota a jej vodič
Toyota a jej vodič na pláži

Vodičova zábavka na pláži skončila katapultom z auta. VIDEO má nepríjemnú dohru

Vodič osobného motorového vozidla skúšal svoje schopnosti jazdou po pieskovej pláži.

Výsledok sa včera stal internetovým hitom. Vodič osobného motorového vozidla typu Toyota FJ Cruiser skúšal svoj um na pláži v Kuvajte, no výsledkom bola nehoda s vážnymi dôsledkami. Nehoda sa odohrala pred dvomi dňami na pláži v Mubarak Al-Kabeer. Situácia mala nepochybne dopadnúť inak. Z jazdy po pláži malo pravdepodobne vzniknúť video, ktoré by nakŕmilo sociálne siete dotknutých užívateľov, no plán bol s veľkou pravdepodobnosťou menej akčný ako výsledok.

Možno sa vodič pokúšal len driftovať v piesku, alebo chcel jazdiť na dvoch kolesách, no ani jedno sa mu úplne nepodarilo. Jeho rýchla jazda po pláži s kolesami vo vode skončila kotrmelcom a pádom vozidla do vody. To by možno nebolo až také zvláštne, keby cez otvorené okno vozidla vodič pri kotrmelcoch nevyletel z auta a nedopadol vedľa neho. Takýto trik asi nemal v pláne, pretože nepripútaní vodiči pri kotrmelcoch obvykle končia pod kolesami vlastného vozidla, či nárazom do inej tvrdej prekážky.

Tu mal vodič šťastie v nešťastí. Jeho auto skončilo na boku domlátené a v mori, on z neho vyletel a ako handrová bábika preletel niekoľko metrov, no dopadol relatívne dobre - skončil v piesku v plytkom mieste mora. Nepochybne sa ale zranil, z miesta odišiel po vlastných krivkajúc. Na pláži ho ratovali ďalší páni, no ratovali iba jeho, auto nechali na pospas moru. Príliv potom skazu offroadu menom FJ Cruiser dokonal a auto stiahol do vody.

Keď na miesto prišli záchranné zložky autu z vody trčala len biela strecha. Vozidlo vytiahli a zadržali. Šťastie v nešťastí tak bude pokračovať, pretože o vodiča automobilu sa už zaujíma polícia. Nebezpečná jazda, škody na majetku i na zdraví, to znie ako celkom nepríjemné opletačky so zákonom.


AUTOR: © Zoznam/jh

Komentáre k článku


Stream naživo