2015-07-13 04:25:00
Nehoda v Južnej Kórei
Nehoda v Južnej Kórei

VIDEO: Nákladiak a smetiarske auto medzi sebou rozpučili motorku a sedan!

Tak toto video si budete musieť pustiť viac krát. V priebehu niekoľkých okamihov sa udialo toľko, že si na prvý krát sotva všimnete o čo vlastne šlo.

Toto video z Južnej Kórei preletelo internetom ako blesk z čistého neba. Nenašli sme k nemu žiadne ozrejmujúce informácie, iba nepodložené tvrdenia.

Nehoda, ktorej budete o chvíľu svedkami sa nedá nazvať inak ako brutálna. Nákladné vozidlo vletelo na scénu ako neriadená strela, tlačiac pred sebou opustený motocykel plnou silou napálilo do sedanu stojaceho na križovatke. Sedanom však zničujúca cesta nákladného vozidla neskončila. Kapota auta totiž nákladiaku poslúžila ako odrazový mostík, ktorý ho vymrštil rovno do kabíny smetiarskeho auta.

Sila nárazu vyhodila smetiara stojaceho na stúpadle vzadu z jeho miesta. Ten si pri páde zlomil ruku, no mohol byť rád, že skončil iba tak, pretože smetiarske auto sa ďalej pohybovalo dozadu a pokojne ho mohlo prejsť.

Neuveriteľná a na prvý pohľad ťažko viditeľná je prítomnosť veľkej motorky, ktorú nákladné vozidlo tlačilo pred sebou a využilo ju doslova ako baranidlo proti sivému sedanu. Na motorke však v čase nárazu už nikto nesedel, čo môže byť dôvod prečo pri nehode údajne nikto nezomrel. Ako však mohla vyviaznuť posádka sedanu a spolujazdec smetiarskeho auta zostáva tiež záhadou.

Ako k nehode prišlo je najväčšou neznámou. Vinníkom nehody je dozaista vodič bieleho nákladného vozidla, ktorý mimo záber nabral motorku a následne vrazil do ďalších vozidiel.

jh
ZDROJ: liveleak

Komentáre k článku


Stream naživo