2015-07-08 14:58:03
Motorkár neumyselne akrobatom
Motorkár neumyselne akrobatom

VIDEO: Tento motorkár ani sám nevie ako sa dostal na strechu auta!

Tomuto sa môže hovoriť nehoda s dobrým koncom. Dokonca až vtipným koncom. Pozerajte.

Pred niekoľkými týždňami sa v Rusku odohrala nehoda, ktorá charakterizuje typický stret medzi motorkou a autom. Vodič auta si nevšimne protiidúcu motorku a začne manéver pri ktorom odbočuje doľava.

Takéto nehody sa často končia vážnymi zraneniami s fatálnymi následkami. Obvykle sa tak stane pre nepozornosť vodiča automobilu, ktorá je skrížená s vyššou rýchlosťou protiidúceho motorkára a niekedy sa do súhry okolností pripletie aj zhoršená viditeľnosť.

V tomto prípade ide o miernu modifikáciu podmienok. Vodič auta (taxikár) skutočne odbočoval doľava a nedal prednosť protiidúcemu motorkárovi, no ten výrazne neprekročil povolenú rýchlosť a pravdepodobne aj stihol siahnuť na brzdu. Síce nedokázal zabrániť zrážke, dokázal zabrániť vlastným vážnejším zraneniam. A navyše neúmyselne vykúzlil salto s humorným dopadom, ktorý by mohol závidieť kadejaký akrobat.

Ani motorkárovi ani nikomu ďalšiemu sa pri nehode nič vážne nestalo. Utrpeli plechy staršieho vozidla a samozrejme motorka, ktorej oprava môže byť dosť problematická.

Ako to celé vyzeralo a hlavne ako to dopadlo si pozrite vo videu.

PS: chudákovi motorkárovi chvíľu trvalo, kým pochopil, čo sa vlastne stalo.

 

 

jh
ZDROJ: liveleak

Komentáre k článku


Stream naživo