2014-03-14 18:25:00
Motorkár dostal šmyk na
Motorkár dostal šmyk na suchej ceste. Veru, aj to sa dá

VIDEO: motorkárska sezóna sa začala. A nielen u nás. Prvé nehody sú tu!

Za ostatných pár dní sa na internete objavilo toľko videí s motorkárskou tematikou až to vyzerá, že sa sezóna nezačala len u nás.

A nebolo na to treba ani veľa času. Pravda, v iných končinách sveta sa sezóna začína inak (niekedy trvá celý rok), to však nebráni tomu, aby sme vám ukázali ako to robia inde a ako to nerobiť u nás.

V priebehu predchádzajúceho týždňa som mal šťastie postretávať iba tých rozumných motorkárov. Aj keď zo slnka, tepla a suchej vozovky „šaleli“, jazdili disciplinovane a predvídali viac než mnohí vodiči áut. V takom okamihu by im chcel človek ukázať „palec hore.“

Žiaľ aj medzi našimi motorkármi sa nájdu tí nevybláznení s hlavami príliš horúcimi na to, aby triezvo uvažovali. Ževraj na to treba vek, pár cestných lišají a zopár zlomenín. Potom už strach nepustí... Ževraj.

Aj keď je vek dôležitý, poznám motorkárov, ktorí jazdia rozumne aj napriek nižšiemu veku. Keď sa dá, tak tomu utnú, to je pravda, no nerobia si z našich otrasných ciest pretekársku dráhu. Vedia, že s motorkou sa utnúť dá, ale nie strom.

Nasledujúce videá sú tu na upozornenie a pre škodoradostných aj pre pobavenie. Veď škodoradosť je najlepšia radosť, nie? Aj keď v tomto prípade neviem, neviem...

V prvom videu však ide o pomerne bežnú situáciu s veľmi nepríjemnými následkami.

Ako som už naznačil, druhé video je skrátka fail. Blbosti by nemali robiť blbci...

Tretie video poletuje internetom so slovíčkom: kamikadze... Ktovie prečo.

Ján Hargaš
ZDROJ: liveleak.com

Komentáre k článku


Stream naživo