2013-12-02 17:59:58
Poškriabaný lak
Poškriabaný lak Ilustračné foto
Zdroj: unotre.com

VIDEO: Poškriabala auto na autosalóne, aby prinútila manžela kúpiť ho!

Tomu sa hovorí presvedčivý argument! Keď poriadne poškriabe auto, zaplatiť škodu bude také drahé, až sa manžel rozhodne auto kúpiť. Určite, pani?

Podľa istej Číňanky určite. Autosalón v Čínskom Ghuandongu sa na chvíľu zmenil na drámu. Rodinnú drámu.

Existuje množstvo spôsobov ako dokážu manželky a priateľky presviedčať svojich manželov a priateľov. Od zvodného žmurkania, cez dobrú baštu až po dobrý... Veď viete čo ;).

Čínska kultúra je v mnohom odlišná. Prejavuje sa to aj v podstatne odlišných, ba priam rafinovaných spôsoboch presviedčania. Čínska manželka má istotne veľmi dobré logické schopnosti spriahnuté s ekonomickými vedomosťami.

Spočítala si, že keď poriadne doškriabe lak auta, bude to rýchly, ale zaručený spôsob ako od manžela vymámiť peniaze. Neoplatí sa mu platiť takú drahú opravu a radšej auto kúpi (ach, cítite to "silné" ekonomické myslenie?). Manželka tak urobila, keď sa jej všetky argumenty (spomenuté vyššie) minuli. Oprava laku je mimoriadne nákladná a to najmä vtedy, keď to nie je len malý, priam kozmetický škrabanček, ale poriadna ryha.

Je jasné, že konanie manželky je skôr aktom zúfalstva, než premysleného konania, ale za kreativitu si rozhodne zaslúži cenu. Manželka svojmu mužovi vykričala, že keď ju prinútil vstúpiť do manželstva, zaslúži si aspoň auto za stratu slobody. Najviac ju však hnevalo to, že zatiaľ čo ona rýchlo starne, on síce starne tiež, no vyzerá stále dobre.

Ach manžel manžel... takúto "dilinku" si uviazať na krk? A ešte ju do toho nútiť? Tá čínska spoločnosť musí byť naozaj na opačnej strane planéty... Situáciu, že by chlap nútil ženu do manželstva a ona pritom chcela byť slobodná, si v našich končinách viem len ťažko predstaviť. Skôr naopak. Ale iste sa aj také prípady nájdu...

jh
ZDROJ: liveleak.com

Komentáre k článku


Stream naživo