2013-12-02 09:47:55
A ešte posledná
Audi a Real Madrid spolupracujú 10 rokov výsledkom je obnova autoparku mužstva.
Zdroj: Audi AG

Po roku Vianoce, Vianoce prichádzajú, futbalisti sa radujú...

Čo má futbal spoločné s našim magazínom? Viac ako by ste si mysleli!

Je tu totiž obdobie, keď prišiel znova čas na pravidelnú obnovu autoparku celého „manšaftu“ aj trénera. No nie sú to naši reprezentanti, alebo futbalisti niektorého z domácich tímov extraligy, ktorí by si mohli povedať, že dostali predčasný vianočný darček, kdeže!

To hviezdny tím Real Madrid dostal od svojho partnera Audi, s ktorým spolupracuje už 10 rokov, novú flotilu luxusných áut. Ja som vždy vravel, že futbalistom sa byť oplatí! Škoda len, že neviem hrať futbal... A keby aj, ktovie, či by som sa prepracoval až do toho Realu?

Smútiť nemusia ani hráči ďalších veľkých klubov, ktorí si tiež prídu na svoje. No tí v Reale Madrid patria do kategórie tých šťastnejších. Aspoň čo sa finančných statkov týka. Výplaty nemajú malé a ešte k tomu dostanú nejakú tú pozornosť navyše, keďže veľkým sponzorom klubu je automobilka Audi.

Zdroj: Audi AG
Zdroj: Audi AG

Jednotliví hráči tak okrem možnosti hrať futbal v jednom z najúspešnejších futbalových tímov planéty profitujú z hlavných sponzorov a ich darov. Nemecká prémiová automobilka Audi  každý rok celému tímu odovzdá úplne nové vozidlá so štyrmi kruhmi na kapote. Ani teraz v Ingolstadte „nezabudli“ a Audi dodalo nové luxusné autá všetkým hráčom a aj trénerovi. Carlo Ancelotti tak teraz jazdí na novom Audi A8 4.2 TDI.

Zdroj: Audi AG

Asi polovica z dodaných luxusných automobilov je model Q7 3.0 TDI. Christiano Ronaldo si vybral superšportové Audi RS6 Avant, Sergio Ramos nabrúsené kupé Audi RS5 a Xabi Alonso športovo ladenú S7-čku. Najlacnejší model dostal Jesús Fernández, ktorý jazdí na novom Audi A3 Sportback 2.0 TDI. U hráčov sú zastúpené aj ďalšie modelové rady ako SQ5, S3, S7, Q5 a A7 Sportback 3.0 TDI

No a aby sme boli presní a kompletní, aspoň čo sa informácií týka, tu je ešte kompletný zoznam odovzdaných modelov a ich nových užívateľov: 

Iker Casillas: Audi Q7 3.0 TDI
Cristiano Ronaldo: Audi RS6 Avant
Gareth Bale: Audi Q7 3.0 TDI
Sergio Ramos: Audi RS5
Carlo Ancelotti: Audi A8 4.2 TDI
Pepe: Audi Q7 3.0 TDI
Marcelo: Audi Q7 3.0 TDI
Xabi Alonso: Audi S7
Isco: Audi Q7 3.0 TDI
Álvaro Arbeloa: Audi SQ5
Karim Benzema: Audi SQ5
Diego López: Audi Q5 3.0 TDI
Asier Illarramendi: Audi Q7 3.0 TDI
Fabio Coentrao: Audi Q7 3.0 TDI
Sami Khedira: Audi Q7 3.0 TDI
Rafael Varane: Audi S3 Sportback
Carvajal: Audi Q5 3.0 TDI
Álvaro Morata: Audi SQ5
Ángel Di María: Audi Q7 3.0 TDI
Casemiro: Audi A7 Sportback 3.0 TDI
Jesé: Audi Q7 3.0 TDI
Nacho: Audi Q7 3.0 TDI
Luca Modric: Audi Q7 3.0 TDI
Jesús Fernández: Audi A3 Sportback 2.0 TDI

Jozef Vydra
ZDROJ: Audi

Komentáre k článku


Stream naživo