2013-08-16 12:05:00
Motorkár sa snažil
Motorkár sa snažil vychovávať vodiča auta vybrzďovaním

Zlo sa zlým opláca, alebo pomsta nebýva vždy sladká

Veľa sa hovorí o ohľaduplnosti voči iným účastníkom premávky, hlavne ak patria k zraniteľnejším.

Celkom opačným príkladom je prípad z Ruska – ešte vás to prekvapuje, že práve odtiaľ? Že tam jazdia všeobecne rýchlo, rýchlejšie, ako upravujú predpisy a toleruje polícia, je akosi známe. Všeobecne sa tiež vie, že na ruských cestách sa toho nájde množstvo rôznych situácií, ktoré by človek nerád zažil – dostatok videí na webe je toho dôkazom.

Ako sa podľa vás môže skončiť na prvý pohľad celkom nevinný „súboj“ motorkára s vodičom auta, ktorý akosi neberie ohľad na to, že je niekto rýchlejší, ako on. A keď sa mu motocyklista po naháňačke snaží na križovatke vysvetliť, že takto sa nejazdí... pokračovanie je vo videu, ktoré je úplne horúce a vzniklo iba pred necelými dvoma dňami:

Podobne, aj keď tentoraz bola vina motocyklistu zrejmá, dopadol práve jednostopý účastník na ruských cestách v júli tohto roka, keď sa snažil „prevychovať“ vodič auta. Doplatil na to trocha inak, ako predpokladal...

Pozoruhodná bola reakcia vodiča, ktorý po vystúpení z auta najprv kontroloval poškodenie svojho vozidla... niečo vám to pripomína?

Jozef Vydra
ZDROJ: YouTube

Komentáre k článku


Stream naživo