2015-10-25 11:05:00
Honda Pilot
Honda Pilot

VIDEO: Opitá žena v SUV opakovane úmyselne narazila do auta matky s troma deťmi!

Niečo také vie vzbudiť vášne. Najmä ak uvidíte ako sa to vlastne stalo.

Nehôd sa deje dennodenne veľké množstvo, ale keď nehodu spôsobí opilec, a navyše takýmto spôsobom, stojí to veľa psychickej námahy, aby človek udržal nervy na uzde a neriešil veci ručne-stručne.

Video pochádzajúce z USA zachytáva poriadne opitú ženu v SUV-čku ako sa záhadným spôsobom dostane do protismeru, zachytí značku a jemne ťukne do auta Yany Krasnovej, ktorá má v aute svoje tri deti. Okamžite na miesto prídu očití svedkovia v snahe pomôcť.

Vinníčka nehody, vlastným menom Linda Spina sedí ďalej za volantom a tvári sa akoby všetci boli v protismere len ona išla správne. Keď k nej pristúpi svedkyňa nehody a snaží sa ju presvedčiť aby vystúpila z auta, Spina zaradí spiatočku a úplne naslepo vyletí späť do križovatky, kde opäť spôsobí chaos. Zdá sa, že príbeh končí, keď sa Spina a jej auto prirúti naspäť a vrazí do auta s deťmi znova. Tentoraz omnoho silnejšie.

Vinníčku odchytila polícia, no ako píše manžel Yany Krasnovej a zároveň otec detí v aute, o pár hodín ju prepustili. Pravdepodobne ju však čaká súd a ďalšie vyšetrovanie. Nikomu sa niž vážne nestalo.

jh
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo