2015-06-16 16:25:00
Pes mi zožral auto...
Pes mi zožral auto... skoro.

VIDEO: Dokonalá výhovorka prečo neprísť do práce - pes mi zožral auto!

Minimálne jeho časť. Toyota RAV4 očividne parkuje na mieste tohto psa. Pochutnal si na jej plastoch.

Poznáte tie výhovorky, začínali sme s nimi ešte ako deti, no postupom času sa menili. Najprv to bolo štandardné: pes mi zjedol úlohu, neskôr to bolo: pes mi zjedol referát. Následne by obľúbená a známa výhovorka mohla znieť: pes mi zjedol diplomovú prácu. To je všetko viac menej uveriteľné.

Ale uveril by vám niekto, že vám ten pes zjedol auto a preto ste nemohli prísť do práce? Po tomto videu vám to možno niekto uverí.

Video pochádzajúce z Ruska zachytáva trojicu psov, ktorým badateľne niečo na červenej Toyote RAV4 vadilo. Farba to pravdepodobne nebude, i keď podľa najnovších výskumov vedia psy rozlíšiť niektoré farby vrátane červenej... Možno sa v aute skryla mačka, či iné drobné a veľmi lákavé zviera, možno trpia psiská nejakou obsedantnou poruchou a možno je majiteľ vozidla na psiská protivný a tie sa rozhodli pomstiť sa...

Najpravdepodobnejšie je, že niečo v aute psy vydráždilo, a keď sa už do hryzenia pustili, nie a nie prestať. I keď je v tomto prípade jasné, že najväčší problém s vozidlom zaparkovaným pod stromami mal jeden pes, ostatné sa skôr motkali okolo.

Pes sa podľa všetkého pustil do kolesa, následne obhrýzal podbehy a plastové diely v spodných partiách auta. Po čase sa mu však podarilo poškodiť aj predný blatník, izoláciu a ďalšie súčiastky. Zdá sa tak, že oprava nebude lacná a kým tie psy niekto nechytí, možno ani posledná.

jh
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo