2015-02-09 04:50:00
pomsta po rusky
pomsta po rusky

VIDEO: Exmanželovi rozmlátila auto sekerou. Pomsta po rusky!

Autá sa dosť často stávajú terčom pomsty bývalých partnerov i partneriek. Dôvod je jednoduchý: autá máme radi.

A často sú s nami často dlhšie než samotné partnerky a v prípade milovníčok áut partneri. Pravda, láska k stroju nemôže byť rovnaká ako láska k žene (mužovi), to je isté. S autom sa nemôžete rozprávať, nebude vám oporou a už vôbec vám neposkytne teplo domova.

Na druhú stranu, s autom sa nemusíte rozprávať, môže vám byť úľavou, a keď si dobre vyberiete, vydrží s vami celý život. No a toto je tiež dôležité: auto vás nebude kritizovať a ani vás nebude nútiť v sobotu upratovať.

Práve vášeň pre autá motivuje tých, čo sa chcú pomstiť k útoku na plecháče. Tie sa totiž nemôžu brániť, napáchané škody nás zabolia nielen v peňaženke ale aj duševne. To je veľmi zlá kombinácia. Pravda, treba sa zamyslieť aj nad tým, prečo sa k poškodzovaniu áut niekto uchýli.

Tak ako v tomto prípade sú za tým zväčša zranené city, možno i fyzická bolesť.

Udalosť sa odohrala v meste Angarsk neďaleko jazera Bajkal. Niežeby sa nemohla odohrať inde, no cesta videa z miesta činu do sveta je z Ruska predsa len rýchlejšia a častejšia ako inde.

Video, ktoré pravdepodobne nakrútil práve dotknutý exmanžel nevysvetľuje príčiny konania bývalej manželky ani rozuzlenie prípadu, no to ani nemusí. Podstatou je totiž pomsta a tá môže byť aj takto brutálna.

Obvykle totiž na pomstu pomstychtivým stačí oškretý lak, odtrhnuté spätné zrkadlo, či vyfučané gumy. Táto žena však zašla ďalej a rozhodla sa pre radikálne riešenie so sekerou v ruke.

Musela mať poriadnu traumu, no možno len poriadny hnev. Nie sme si istí ako to vlastne bolo, rovnako ako si nie sme istí komu patril ženský hlas na videu (matke? Možno)

Nielen v Rusku, ale aj u nás je takéto video na pobavenie, no tiež na výstrahu. Nie každý zvládne rozchod s nadhľadom, niekedy k zvládnutiu potrebuje sekeru, ak to teda sekera s určitosťou bola. Záznam nie je ktovieako kvalitný.

Ján Hargaš
ZDROJ: RT Ruptly

Komentáre k článku


Stream naživo