2014-06-17 03:25:00

VIDEO: Väčšieho dementa ste ešte nevideli! Pubertiak má namiesto rozumu hormóny!

Aký je rozdiel medzi idiotom a pubertiakom? Niekedy žiaden. Hlavne ak má v rukách volant a ego väčšie než rozum...

Počas víkendu sa na okruhu Brands Hatch v Kente vo Veľkej Británii konali klubové majstrovstvá automobilov. Okruh bol už od piatku plný áut, testovalo sa, pretekalo s časom a na koniec sa autá rôznych značiek postavili na rošt. Pretekalo sa takmer nepretržite, jednotlivé kategórie nasledovali za sebou pekne podľa harmonogramu. Diváci mali o zábavu postarané a aj vďaka celkom slušnému počasiu ich tam bolo dosť.

Na okruh sa dovalil aj mladý muž vo frajerkinom aute. Posádku tvorila frajerka, ktorá auto vlastní a frajerov kamarát sediaci na zadnom sedadle. Mladý muž alias násťročný trulko sa nudil presne tak ako to vedia iba pubertiaci. A zahnať nudu sa rozhodol presne tak debilne ako to vedia iba pubertiaci, respektíve nerozumní chlapci.

Rozhodol sa, že priateľkine auto (VW Golf?) prepašuje na okruh, kde práve prebiehali preteky! Prešiel cez paddock bez povšimnutia a dostal sa až do boxov. Prešiel cez boxy a vliezol medzi ostro jazdiace autá!

Jeho výlet medzi profesionálnych pretekárov bol sprevádzaný krikom priateľky, ktorá ako jediná v aute celkom jasne chápala nebezpečenstvo, ktoré im hrozí. Okrem kriku môžete počuť záchvat smiechu kamoša na zadnom sedadle, ktorý to všetko nakrúcal na mobil. Pozrite si absurdné video a dajte nám vedieť, čo si o tom myslíte.

Človek akosi nevie, či sa pri videu smiať, či plakať. Isté je, že na slávnom okruhu Brands Hatch by si mali dať viac pozor na takýchto "odvážlivcov", lebo následky ich konania môžu byť smrteľné a to nielen pre nich. Ešteže to tento krát dopadlo celkom dobre. Aj keď chalanko babenu dobre vytočil...

Ján Hargaš
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo