2014-04-07 16:13:01
Staršia pani sa pokúša
Staršia pani sa pokúša zaparkovať. Je to však problém

VIDEO: Pozrite si najhorší pokus zaparkovať za ostatné mesiace! Neuveriteľné!

Ako vôbec mohla dostať vodičák? Áno, bola to žena. Podľa všetkého staršia pani v Brazílii.

Až je jej človeku ľúto. Nielenže nevedela zaparkovať, spanikárila a pomýlila si asi všetko – plyn, brzdu, vľavo, vpravo. Na konci už asi ani sama nevedela, či chcela zaparkovať, alebo pozabíjať okolostojacich svedkov.

Očividne nielen v Rusku a v obdobných destináciách sa lekcie parkovania v autoškole zďaleka obchádzajú, alebo prinajmenšom nie sú dostatočne dôsledné. Inak by totiž internet nebol zaplavený parkovacími „fail-ami.“

Aj keď v tomto videu vystupuje staršia pani a nevieme ako dlho už vodičské oprávnenie má, isté je, že parkovať vôbec nevie.

Ani u nás nie je situácia o veľa lepšia a máloktorý absolvent zvládne parkovanie hneď po odchode z autoškoly – väčšinou to dokáže iba ten, ktorý to už vedel predtým, alebo ten, ktorý mal naozaj dobrého inštruktora. A tých nie je veľa. Lebo jedna vec je vedieť to a vedieť to naučiť, úplne iná vec je mať chuť naučiť a mať to zaplatené.

Ak sa totiž človek dokáže naučiť šoférovať, dokáže sa naučiť aj parkovať. Niekomu to môže trvať dlhšie, no nakoniec sa to predsa podarí. Trpezlivosť a dostatok času však nie je to, čoho je v dnešnom svete prebytok, a tak sa nemožno čudovať, že pani v (Pole?) striebornom hatchbacku zaparkovať nevedela.

Problém však nebolo len to, že by si nevedela dať rady s parkovaním. Vrazila do jedného auta, rozhodla sa odísť a preparkovať. Tam si však pomýlila strany a... pozrite sa sami.

Našťastie sa nikomu nič nestalo a tak sa na videu môžeme pokojne zasmiať. Ak by sa nám veľmi chcelo...

 

Ján Hargaš

Komentáre k článku


Stream naživo