2014-04-05 03:00:00
Jaguar F-type
Jaguar F-type
Zdroj: Jaguar Cars Limited

VIDEO: prečo sú najlepší záporáci Angličania? Lebo majú neskutočný štýl!

Jaguar konečne odhalil finálny diel príbehu o anglických záporákoch. S Tomom Hiddlestonom v hlavnej úlohe.

Aby sme sa nezdržovali: kto je Tom Hiddleston? Pre staršie ročníky – to je taký „mlaďúch,“ ktorého ženy milujú a chlapi vedia, že je skvelý záporák. No a pre ostatných zopakujem to čo aj tak vedia – Tom je Loki.

Reklamy na Jaguar F-TYPE s ním v hlavnej úlohe mali obrovský úspech aj keď išlo iba o akési promo na finálnu verziu. Tú Jaguár zverejnil pred troma dňami a rozhodne stojí za pozretie. Dalo by sa totiž povedať, že ide o krátky film.

Výborné na reklamách s názvom Villains (záporáci) je, že si na svoje prídu ako chlapi tak aj ženy. Chlapi preto, lebo majú možnosť vidieť a počuť to najlepšie z Jaguáru F-TYPE R a jeho 5,0 litrového osemvalca do V s výkonom 550 koní. Ženy preto, lebo... no veď viete – Tom Hiddleston a jeho zvodný oný... kukuč.

Prvýkrát sa reklamy na F-type objavili v čase okolo Super Bowlu a priamo na ňom. Mali naozaj veľký úspech a úspech mal aj Jaguar. Dnes sa však vo videách dozviete naozajstný dôvod, alebo dôvody prečo je britský záporák najlepší záporák. A ak vám to náhodou ušlo, najlepší záporák nie je Tom Hiddleston (tí čo videli Thora by nesúhlasili) ale Jaguar F-TYPE.

No a čo teda potrebuje záporák? Musí znieť ako záporák, musí mať štýl ako záporák, musí jazdiť ako záporák a musí mať plán.

No chrumkavé.

Tu to je:

Ján Hargaš
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo