2013-11-21 11:42:21
Sú ženy zlatokopky?
Sú ženy zlatokopky?

VIDEO: Sú ženy zlatokopky? Neuveríte!

Po sérii videí o zlatokopkách prichádza jedno ďalšie. Chlapci stojaci za týmto videom sa však nesnažia hľadať zlatokopky, ale pravdu. Žeby tu ešte bola nádej?

Určite ste dané videá zachytili. Chlapík sa snaží zbaliť dievčatá na Ferrari, Lamborghini, Maserati... A slečny naskakujú do áut akoby v danom momente úplne vypli zábrany a jediné po čom v tom okamihu zatúžia je „zajazdiť si.“

Nepochybne je veľké množstvo žien, ktoré takto premýšľajú. Vychádzajú z predpokladu, že muž ktorý má na /požičané/ super športové a super drahé auto má aj na to, aby ich zabezpečil. Sú oblasti, kde je takýchto žien viac – Kalifornia.... Bratislava... ale zastupujú dané ženy väčšinu ženskej populácie?

Osobne som sa na videách bavil. Nepovažoval som ich za dôkaz o skutočnom stave ženského pokolenia, ale bola to jednoducho sranda. Lenže, keď sa s videami doslova roztrhlo vrece, navyše videá navodzovali dojem, že iné ženy než zlatokopky ani neexistujú, faktor zábavy akosi vyprchal.

Samozrejme, všetci mentálne zdraví vieme, že sa nájdu aj ženy, pre ktoré prachy nie sú absolútna priorita, dokonca sa nebojím tvrdiť, že ich je väčšina, ale... Ale koľko je takých, ktoré by pre kamene, prstene, kožuchy a drahé darčeky urobili čokoľvek? Je ich naozaj tak veľa, ako to navodzujú dané videá?

Zdroj: Sú ženy zlatokopky?

A tieto otázky si položili chlapci stojaci za nasledujúcim videom. Sú tieto videá o zlatokopkách reálne? Ako je to v skutočnosti?

A tak sa vybrali do ulíc. Respektíve, jeden z nich sa vybral do ulíc. Najprv s Toyotou, potom s Lamborghini. Okoloidúcim slečnám a ženám kládol tie isté otázky a snažil sa ich zbaliť na tie isté frázy. Nemal na čele pol metrovú bradavicu, ani neškúlil a aj zuby mal pravdepodobne všetky... Ako to teda dopadlo? Výsledok vás prekvapí iba v prípade, ak ste nad ženami zlomili palicu. Inak pocítite celkom príjemnú úľavu, ba priam radosť. Slečny boli niekedy dosť kruté :))...  

Samozrejme, videá so zlatokopkami videl asi každý, a tak sa ani o tomto videu nedá hovoriť ako stopercentnej pravde. Tiež nemožno vylúčiť, že pre prijateľnejší výsledok video postrihali presne tak ako ho postrihali ľudia stojaci za videami s témou: zlatokopky sú všade okolo nás... Tiež záleží na výbere miesta... Skrátka, ani toto video a ani tie predošlé nemožno brať ako jediné pravé a pravdivé. Pravda je niekde uprostred... Či?

 

Ján Hargaš
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo