2013-11-12 14:25:52
Vitaly je opäť v
Vitaly je opäť v akcii

VIDEO: Zlatokopky majú problém. Vitaly je opäť na love!

Naposledy to Vitaly skúšal na Lamborghini, teraz si zobral Maserati. Myslíte, že uspel?

Vitalyho si určite pamätáte z jeho pokusu s blondínkou. Pokúsil sa ju pozvať na rande, no slečna odmietala, až kým si Vitaly nesadol do Lamborghini. V tom okamihu sa stal razom sympatickejší. Tento krát sú podmienky pokusu iné. Okrem Vitalyho je na scéne aj jeho kamoš Jerome.

Vyhliadnu si blondínku čakajúcu na autobus. Ako prvý sa ju pokúsi zbaliť Jerome. Prichádza na staručkej, ale slušne zachovanej Toyote Celica z rokov sedemdesiatych. Slečna na zastávke ho úplne ignoruje a tvári sa, že musí niečo veľmi dôležité vyťukať do smartfónu.

O pätnásť minút neskôr však prichádza Vitaly. Jeho krásne Maserati GranCabrio zaparkuje tesne pri blondínke. Vitaly sa ju pokúsi zbaliť a po chvíľke presviedčania...

Slečna do auta nasadne. Veď sa už zmráka... Ibaže Vitaly sa jej hneď spýta, prečo si nesadla do auta jeho kamoša o pätnásť minút skôr, respektíve prečo ho absolútne ignorovala. Následne ju pošle kade ľahšie.

Ibaže video sa ešte nekončí... Ako to celé dopadne, uvidíte na konci krátkej scénky... Bude to ostré...

Čo poviete? Dostal čo si zaslúžil? Podľa mňa to tentoraz trochu prehnal. Nielenže neboli podmienky úplne rovnaké, (Jerome bol objektívne menej sebavedomý) navyše bol Vitaly až príliš hrubý. Lenže čo... V slnkom zaliatej Kalifornii je zlatokopiek až, až a som si istý, že to normálnym (chudobnejším) chalanom pekne lezie na nervy. Keď totiž stačí, aby sa pred ich babou objavil chlapík na drahom aute a razom je z „ich baby“ „jeho baba,“ vie to poriadne naštvať!

Nuž, v dnešných dobách už ženy mužov nehodnotia podľa veľkosti jaskyne a počtu mamutích klov na stene, ale podľa veľkosti vily a počtu drahých áut zaparkovaných pred ňou... Tento vzorec našťastie platí len pri tých veľmi, ale veľmi jednoduchých ženách...

Ján Hargaš
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo