2013-10-16 14:50:08

VIDEO: Ako zistiť, že je zlatokopka? Takto!

Dostal ju. A totálne! Mladý muž menom Vitaly sa rozhodol zbaliť peknú blondínku. Odmietala, až kým nezistila, že Vitaly vlastní Lamborghini. Mala smolu! Vitaly zlatokopky nemusí...

Vitaly Zdorovetskiy je Američan s ruskými koreňmi. Žije v slnečnej Kalifornii a je mimoriadne aktívny na sociálnych sieťach. Nakrúca rôzne vtipné videá. Naposledy sa spolu s kamošmi rozhodol urobiť video o tom ako treba baliť baby.

Ibaže pôvodnú myšlienku na „pľaci“ mierne upravili a tak sa z toho stala nachytávka na zlatokopky. Vitaly s kamarátmi pripravili skrytú kameru, Lamborghini a počkali na vhodný úlovok. Že nemuseli dlho čakať, to asi netreba vysvetľovať.

Vitaly oslovil dobre stavanú blondínku. Šiel na ňu zhurta s cieľom využiť moment prekvapenia. Pozval ju na večeru: „Nechceš ísť na večeru?“ spýtal sa. Okúňajúca sa slečna odvetila: „Ja obvykle nechodím na večeru s ľuďmi.“

Vitaly sa ovládol a namiesto toho, aby sa spýtal s čím teda na večeru chodí, spýtal sa, či chodí na večeru sama. Slečna sa vykrútila a zamierila preč.

Vitaly to skúsil ešte raz. Tento krát však pristúpil k zaparkovanému Lamborghini, odmkol ho a chystal sa nastúpiť.

„Normálne sa nepýtam dvakrát, ale naozaj so mnou nepôjdeš?“ spýtal sa nastupujúc do luxusného športiaku. Slečna bola razom prítulnejšia... Jej reakciu si pozrite vo videu.

Vitaly, jej ešte na záver povedal: „Nemám rád zlatokopky...“

Ján Hargaš
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo