2014-01-28 11:30:00
Škoda Superb combi s
Škoda Superb combi s Outdoor paketom
Zdroj: SKoda

Škoda Superb Combi dostala ochranný balík do ľahkého terénu

Modernizovaný model Superb Combi je k dispozícii aj s outdoorovým paketom.

Súčasťou sady dielov sú plastové kryty okolo celého vozidla, modifikované nárazníky alebo lemy blatníkov a prahov. Paket Outdoor je k dispozícii takmer pre všetky kombinácie motorov a prevodoviek modelu Superb Combi.

Balík Outdoor obsahuje nové nárazníky vpredu aj vzadu s čiernymi plastovými prvkami. Ďalej plastové diely prekrývajúce aj prahy a lemy blatníkov. Výraznými dizajnovými prvkami sú strieborne lakované časti predného a zadného nárazníka na exponovaných miestach. Prirátať treba aj bočné ochranné lišty na oboch pároch dverí, nákladovej hrane batožinového priestoru a nástupné lišty na prahoch, viditeľné po otvorení dverí.

Motorovú paletu modelu ŠKODA Superb Combi s paketom Outdoor tvoria štyri benzínové a tri naftové agregáty. Od základného štvorvalca 1,4 TSI s výkonom 92 kW až po špičkovú šesťvalcovú motorizáciu 3,6 FSI s výkonom 191 kW. Paket Outdoor je tak k dispozícii takmer pre všetky motorizácie - s výnimkou modelu ŠKODA Superb GreenLine.

Vybrať si možno tiež šesť, alebo sedem stupňový automat DSG. A samozrejmosťou je možnosť výberu medzi variantom s pohonom predných alebo všetkých štyroch kolies.

Zdroj: SKoda

jh
ZDROJ: SKoda

Komentáre k článku


Stream naživo