2020-08-08 01:00:00
Zápcha na Prístavnom moste
Zápcha na Prístavnom moste
Zdroj: Jan Zemiar

Z Prístavného mosta na Bajkalskú sa ešte dostanete. Uzavretie zjazdu sa odkladá

Uzavretie zjazdov z Prístavného mosta z bratislavskej Petržalky v smere na Bajkalskú a Slovnaftskú ulicu sa odkladá.

 

Dôvodom je vážna dopravná nehoda, ktorá sa stala v uplynulých dňoch. TASR o tom informovala hovorkyňa hlavného mesta Katarína Rajčanová. "Konzorcium D4R7 mesto informovalo, že v dôsledku vážnej dopravnej nehody termín uzávery zjazdov z Prístavného mosta z Petržalky v smere na Bajkalskú ulicu a v smere na Slovnaftskú ulicu odkladá," uviedla Rajčanová s tým, že o novom termíne bude konzorcium informovať.

Spoločnosti D4R7 Construction doplnila, že z dôvodu prebiehajúceho vyšetrovania nehody sa plánované zmeny v doprave presunú sa na budúci piatok (14. 8.). V súvislosti s nehodou na križovatke Jarovce, pri ktorej zahynul zamestnanec jedného z jej subdodávateľov, vyjadrila spoločnosť sústrasť pozostalým. "Intenzívne komunikujeme so subdodávateľom a okamžite sme poskytli súčinnosť orgánom činným v trestnom konaní, ktoré okolnosti dopravnej nehody vyšetrujú," uviedla.

V hlavnom meste mali pôvodne od piatkovej polnoci uzavrieť zjazdy z Prístavného mosta z Petržalky v smere na Bajkalskú a Slovnaftskú ulicu. Uzávera je súčasťou prác D4R7 na výstavbe mimoúrovňovej križovatky Prievoz a na rekonštrukcii existujúceho mostného telesa na križovatke. Obchádzková trasa pre automobilovú dopravu i linky mestskej hromadnej dopravy má viesť cez Most Apollo, Košickú a Prievozskú ulicu. Predpokladaný termín znovuotvorenia zjazdov je stanovený na 31. marca 2021.


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: TASR

Komentáre k článku


Stream naživo