2020-01-17 02:00:00
Nehoda v Novom Meste
Nehoda v Novom Meste nad Váhom
Zdroj: KR PZ Trenčín

Trafil autom do nadchodu – asi zaspal. Už naveky

17. januára – Pri nehode v Novom Meste nad Váhom skončilo jedno auto na streche.

      Profesionálni hasiči z Nového Mesta nad Váhom zasahovali v utorok (14. 1.) predpoludním pri dopravnej nehode, ktorá sa stala na Sasinkovej ulici.

      Ako informoval hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (KR HaZZ) v Trenčíne Marián Petrík, havarované autá sa nachádzali v križovatke, jedno z nich zostalo prevrátené na streche. Obe vodičky boli bez zranení mimo vozidiel.

Zdroj: KR PZ Trenčín

      „Hasiči zabezpečili miesto dopravnej nehody a preverili zdravotný stav oboch vodičiek. Po zdokumentovaní dopravnej nehody políciou hasiči prevrátili havarovaný automobil späť na kolesá a na oboch vozidlách vykonali protipožiarne opatrenia. Prostredníctvom absorpčnej látky zachytili a z vozovky odstránili prevádzkové kvapaliny.

Osudným sa mu stal nadchod nad cestou

      V stredu 15. januára pred siedmou hodinou ráno došlo na ceste prvej triedy v katastri mesta Žilina k dopravnej nehode. Na základe vykonaného šetrenia policajti zistili, že 38 ročný vodič viedol osobné motorové vozidlo SEAT od Žiliny smerom na Bytču. Z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel s vozidlom vpravo mimo vozovku, kde narazil do kovovej konštrukcie nadchodu.

Zdroj: KR PZ Žilina
Zdroj: KR PZ Žilina

      Pri dopravnej nehode utrpel vodič zranenia, ktorým, žiaľ, na mieste dopravnej nehody podľahol. U nebohého vodiča bude vykonaná pitva. Je celkom možné, že vodič zaspal za volantom. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho policajného vyšetrovania.

Na záver možno skonštatovať, že na prvý pohľad horšia nehoda môže byť bez následkov: auto na streche – O.K., v schodisku nadchodu – K.O.


AUTOR: © Zoznam/jv

Komentáre k článku


Stream naživo