2014-06-23 04:14:07
Vitaly znova na love,
Vitalij znova na love, tentoraz bez slov...
Zdroj: Vitalyj Zdorovetskij tv

VIDEO: Ako zbaliť ženu bez slov? Celkom jednoducho - takto!

Aby ste neznámu ženu presvedčili hneď na prvý raz, aby išla s vami, musíte mať silné argumenty, alebo niečo ešte silnejšie...

Presvedčovacia schopnosť je možno ľahšia v prípade výrečnejších jedincov. Alebo podľa toho, aká je žena, ktorej (zväčša) srdce sa snažia muži dobyť, musí byť prvoradá akcia, moment prekvapenia, či situácia, na ktorú nie je dotyčná pripravená a preto podľahne čaru situácie.

Alebo žeby to bolo predsa len inak? Už sme vám niekoľkokrát ukázali, aké ženy vlastne sú (pozor, nie všetky, „iba“ podaktoré, možno väčšina...) ak príde muž s pekným, silným autom. Vtedy sa situácia obracia a z dobyvateľa sa neraz stáva dobýjaný... Ale vlastne prečo nie?

No ako to je v prípade, že muž ani len slovko neprerečie – a ženy sa napriek tomu chytajú ako muchy na mucholapku? Čo spôsobuje túto zmenu správania: Je to reč peňazí, keď muž necháva navonok namiesto seba hovoriť peniaze v podobe pekného a drahého auta? Zrejme to bude tak, lebo inak sa nedá vysvetliť, čo zistil Vitalij Zdoroveckij, známy "srandista" na úkor žien...

 

Zdroj: Vitalyj Zdorovetskij tv
Zdroj: Vitalyj Zdorovetskij tv

Ako inak si vysvetliť, že ženy idú s neznámym mužom: Teda presnejšie sadajú si k nemu do auta? Bude to silné afrodiziakum, ktoré ich núti nechať sa zviezť... no vlastne definujme to tak, že odviezť. Lebo to predchádzajúce slov sa foneticky podobá veľmi na zvádzanie.

Ale už dosť rečí (teda slov) a poďte sa pozrieť na ďalší diel nachytávok, ktorý pripravil Vitalyj. Celkom vážne a zodpovedne pri tom neprehovoril ani len slovo... Takže ako na to? Pozrite sa:

 

Jozef Vydra
ZDROJ: vitalyzdtv

Komentáre k článku


Stream naživo