2013-10-16 11:45:00
Porsche 911 si zahralo
Porsche 911 si zahralo Happy Birthday k svojej 50-ke.
Zdroj: Porsche AG

TOP VIDEO: Porsche si k 50. výročiu modelu 911 zahralo gratulačnú pieseň

Skúste hádať ako na to išli inžinieri zo Stuttgartu, rodiska modelov Porsche. Správne ste hádali: hlavnú úlohu dostal práve oslávenec.

Ľuďom z Porsche neprišlo na um nič lepšie, ako zveriť hlavnú rolu v netradičnom spote práve oslávencovi. Nie je to nič nezvyčajné. V tomto prípae z toho vzniklo zaujímavé video.

Automobilka v Stuttgarte pripravila pre svoj celosvetovo najznámejší produkt špeciálnu narodeninovú párty. Presnejšie videoklip, či spot, v ktorom sa prezentuje postupne sedem generácií  legendárneho modelu 911. Porsche nemá okrúhle jubileum, ale jeho auto áno. Šampanské pomyselne otvára pri päťdesiatom výročí uvedenia modelu 911 na trh.

Zdroj: Porsche AG

Ako by to asi znelo, keby takému oslávencovi zahral symfonický orchester? Možno zaujímavo, ale netreba. Porsche 911 si vystačí samotné. Spomínaných sedem generácií sa postupne predstavuje a spolu s nimi aj jednotlivé tóny melódie, ktorú na záver zahrajú. Nie, klaksóny v tomto prípade naozaj nečakajte!

Porsche má predsa dobre vyladené orchestrálne zložky priamo pod kapotou svojich áut... No a to bol dôvod, prečo známu melódiu Happy Birthday... zahrali vozidlá prostredníctvom svojich motorov.

Neveríte? Pozerajte a hlavne počúvajte, čoho všetkého je schopná technika – správne naladená, dobre nastavená.

Jozef Vydra
ZDROJ: Porsche

Komentáre k článku


Stream naživo