2013-10-16 10:43:37
Parking Fail
Parking Fail

VIDEO: Najťažšia vec na svete? Určite parkovanie...

Parkovanie je jedna zo schopností, ktorú človek nemá od narodenia. Treba sa ju naučiť v autoškole. Ibaže niekedy autoškola zlyhá.

Tak ako v tomto prípade. Slečna na nasledujúcom videu síce akýmsi zázrakom zaparkovala, no vyparkovať... To už bola pre ňu nesplniteľná úloha.

Pritom mala auto, s ktorým by bežne zručný vodič, či vodička dokázali zaparkovať doslova na pätníku. Ako mohla takáto popleta dostať vodičský preukaz? Možno bola v strese, možno mala zlý deň. Ktovie.

Všimnite si, že vodička modrej Corsy nie je jediná, kto má s vyparkovaním problém. Avšak problém druhej vodičky sa dá celkom dobre pochopiť. Vyjsť z parkoviska s rodinným kombíkom je predsa len o niečo ťažšie ako s maličkou „Korzičkou.“

Je vidieť, že vodička modrého auta nemá až taký zlý odhad. Aspoň čo sa týka prednej časti auta.

Avšak točiť volantom ju asi neučili. S volantom sa trápi a tak to vyzerá, akoby auto nemalo posilňovač, čo je pri tejto generácii Corsy celkom možné. Nie som si však istý, či by jej práve posilňovač riadenia v danej situácii pomohol. Skôr trocha tréningu a možno pomoc kamarátky.

Ani pomoc kamarátky nepomohla vodičke v nasledujúcom videu. Skôr naopak. Vodička postavila kamarátku aby ju navigovala pri odchode zo zasneženého parkoviska. Všetko vyzeralo v poriadku, až kým vodička zjavne nepochopila gestikuláciu svojej kamarátky. Tá totiž jasne naznačovala, že už ďalej cúvať nemusí. Gestikovala tak prudko, až sa zabudla uhnúť a vodička do nej nabúrala. Namiesto brzdy, však žena stlačila plyn. A takto to dopadlo:

Brzda – plyn, tieto dva „pedále“ sa začiatočníkom často pletú. Hlavne ak ich zachváti panika. Niečo podobné sa udialo na tomto sídlisku. Nevedno, kto auto parkoval, tiež nevedno akého bol pohlavia. Na tom však nezáleží. Nielen ženy totiž nevedia parkovať.

Na záver tu máme ešte jedno video v ktorom si šoférka očividne pomýlila brzdu s plynom. Prípad sa stal v lete v Rusku.

Ján Hargaš
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo