2016-04-19 08:55:00
Kärcher Full control
Kärcher Full control
Zdroj: Kärcher

Majte veci pod kontrolou!

Vysokotlakové čistenie nie je pre väčšinu ľudí žiadnou novinkou. Technológia čistenia vysokým tlakom vody šetrí nielen váš čas, ale aj vodu.

Na výber máte z množstva značiek čističov v rôznych cenových kategóriách.Kärcher však prišiel tento rok s novinkou, ktorá posúva vysokotlakové čistenie na úplne nový level.

Full control znamená praktické ovládanie vysokotlakového čističa priamo na pištoli a úplnú kontrolu nad tlakom vody. Podľa čisteného povrchu si môžete na LCD displeji zvoliť najvhodnejší tlak podľa jednoduchých ikon.

Použitie pištole je intuitívne a nepotrebujete k nemu žiaden návod. Okrem tejto vychytávky každého určite zaujme futuristický dizajn, na ktorom si Kärcher dal naozaj záležať. Tento dizajn je však navyše aj funkčný.

Zdroj: Kärcher

Stroj je menší, ale aj stabilnejší, hadica je vedená priamo cez stroj a teleskopická rukoväť pripomína skôr luxusný kufrík na kolieskach. Kärcher ale „vytuningoval“ aj vnútro čističa, odolnejšie čerpadlo a kvalitné profi technológie zabezpečia bezchybné fungovanie stroja.

Ak si nie ste celkom istí, či je takýto „chlapík“ tým pravým do vašej partie, výhodou je, že si ho môžete vyskúšať na demo predvádzaniach Kärcher, alebo v Kärcher centrách v Nitre, Bratislave a Košiciach. Navyše si môžete zasúťažiť a svoj nákup vyhrať v plnej hodnote späť.

Zdroj: Kärcher
Zdroj: Kärcher

Skroťte nečistoty s Kärcher Full control!

Viac info: www.karcher.sk

 

PR, platená reklama
ZDROJ: Kärcher

Komentáre k článku


Stream naživo