2014-05-05 08:55:00
Ako správne umyť auto?
Ako správne umyť auto? Vysokým tlakom do krásy...
Zdroj: Kärcher

Aké auto: vec vášho rozhodnutia

Sú rozhodnutia, ktoré sa dajú uskutočniť kedykoľvek. Čuduj sa svete, patrí k nim aj voľba: aké auto. Samozrejme auto, ktorým urobíte dojem. Niekedy stačí, keď to svoje správne umyjete. A nie je nič lepšie a šetrnejšie ako keď si auto umyjete sami. Ukážeme vám ako na to.

 

Pri umývaní začnite podvozkom. Vysokotlakovým čističom so špeciálnym nadstavcom ho zbavíte napríklad korozívnej soli a nečistôt zo zimných posypov. Nadstavec môžete neskôr použiť aj na nanesenie vosku.

Na olejové, mastné a iné typické znečistenia karosérie použite kombináciu vysokotlakového čističa a penovacej trysky. S čistiacim prostriedkom 3v1 (šampón-vosk-lesk) vytvoríte aktívnu penu,  ktorá viaže nečistoty. Po krátkom pôsobení len opláchnete kefou a tlakom vody.

Vysokotlakovým čističom  môžete neskôr očistiť nielen auto, ale aj terasy, fasády, gril, ploty a múriky. Takýto stroj vám ušetrí veľa času a energie. Navyše usporíte vodu, v porovnaní so záhradnou hadicou až 3100 litrov za hodinu. A s ekologickými čistiacimi prostriedkami sa nemusíte obávať zamorenia pôdy.

Zdroj: Kärcher
Zdroj: Kärcher

Ak vás čistenie začalo baviť, môžete ešte povysávať a vytepovať interiér auta. Spoľahlivý viacúčelový vysávač s bohatou výbavou poslúži nielen na vysávanie áut. Odstránenie mokrého či suchého odpadu je aktuálne aj v dielni, či garáži.

Zdroj: Kärcher
Zdroj: Kärcher

Autosedačky, koberce a textíliou potiahnuté časti zbavíte nečistôt najlepšie profesionálnym tepovačom. Počiatočná investícia sa oplatí. Vyhnete sa nielen dlhému čakaniu na "vysušené" auto, ale tepovač môžete používať na hĺbkové čistenie matracov, kobercov, či sedačiek v celej domácnosti. S vhodným čistiacim prostriedkom dosiahnete nielen hĺbkové vyčistenie, ale aj príjemnú vôňu.

V čistom aute sa cítite sviežo a príjemne nielen vy, ale aj spolujazdci. Urobíte dojem. Radosť z jazdy sa začína.

karcher.sk
ZDROJ: karcher.sk

Komentáre k článku


Stream naživo