2015-03-09 05:00:00
Sexi dievčatá vedia tiež
Sexi dievčatá vedia tiež umývať auto...

Ako si ho umývate? Ručne, alebo si ho nechávate vydrhnúť inak?

Reč je samozrejme o vašom aute, ktoré sa dá umyť rôznymi spôsobmi. Dnes si ukážeme ten najlepší.

Blíži sa zima, vraj v pondelok budeme vstávať do bielej periny – snehu. Vtedy už toho veľa nezachránime. Auto by malo sneh a zimné čľapkanice privítať umyté a nakonzervované dobrým voskom, aby mohlo odolávať počasiu. Ale ak ste to nestihli doteraz, mali by ste sa ešte venovať svojmu miláčikovi tento víkend. Asi je na to posledná príležitosť.

Keďže aj pri umývaní auta potrebujeme inšpiráciu a tiež trocha popustiť uzdu vlastnej fantázii, pripravili sme dnes pre vás zaujímavú fotogalériu. Je pravda, že ona vám vášho plechového miláčika neumyje, ale... zasa zvodné devy v spolupráci s množstvom bublinkovej vody tiež nie sú tak celkom na zahodenie.

Môžete len premýšľať (a ľutovať), prečo ste sa takejto úžasnej činnosti nevenovali v lete, keď pomyslenie na zimu a veľa  vody mohlo aspoň trocha chladiť rozpálené plechy (aj telá). To by sa inak voskovalo!

Škoda teraz myslieť na leto, možno vám aspoň nebude zachádzať zima za nechty. Ak sa vám pošťastilo a máte auto umyté, navoskované a naleštené, nič to za to. Pohodlne sa usaďte a hor sa do predstáv – ako by to vyzeralo, keby tie dievčiny vzali do parády vašu pýchu. Úplne pochopiteľne tú plechovú, ako inak...

P.S. Ak by ani fotky vaše skrehnuté údy, ba ani myseľ nerozhýbali dostatočne, pridávame ešte jedno kratučké video - na inšpiráciu. Presnejšie je to návod - ako umývať auto. Alebo ako neumývať...?

Jozef Vydra

Komentáre k článku


Stream naživo