2014-04-02 09:35:00
Opel Astra Copacabana bol
Opel Astra Copacabana bol profesionálne urobený prvoparílový žart Opla
Zdroj: Opel AG

O toto ste včera prišli: Nový špeciálny model Opel Astra Copacabana...

Je to exoticky krásna Astra s inak nedosiahnuteľným kompletom špeciálneho vybavenia

Je načasovaná úplne presne k majstrovstvám sveta v Brazílii: Opel Astra Copacabana prináša pre skutočných fanúšikov futbalu brazílske slnko a temperament na európske cesty. Špeciálny model je presne tým pravým ‘must have’ pre každého pravého fanúšika futbalu – od Rotterdamu po Istanbul, od Liverpoolu po Dortmund. So športovou Astrou pokračuje Opel vo svojich aktivitách v medzinárodnom profesionálnom futbale. Astra Copacabana je taká očarujúca ako brazílsky loptový kúzelník a bude priťahovať pozornosť na každom verejnom prenose majstrovstiev sveta toto leto.

Brazílska vlajka na streche, palmy a roztancované línie na dverách – celý exteriér ukazuje rýdzi juhoamerický temperament. A aj pod kapotou nový benzínový motor 1.6 Turbo s výkonom 147 kW (200 k) iba čaká kedy bude vypustený z reťaze. Akcelerácia z nuly na  100 km/h za 7,9 sekundy zatlačí vodiča do sedadla čalúneného pravou trávou. To je skutočný majsterštuk remeselného vypracovania. Dizajnéri interiéru Opel úspešne aplikovali originálnu trávu zo slávneho štadióna Maracanã. Každé auto má certifikát, potvrdzujúci autentickosť posvätnej zelene. Rovnako autentické sú aj rohožky na podlahe naplnené najjemnejším pieskom z pláže Copacabana – čomu vďačí špeciálna Astra za svoje meno. A ku každému exempláru špeciálnej edície sa dodáva jeden pár plážových šľapiek.

Zdroj: Opel AG

Húkačka vozidla vytvára nefalšovanú štadiónovú atmosféru tónmi samby alebo vuvuzely, rovnako ako automat na nápoje, ktorý mixuje ľadovo chladnú Caipirinhu počas jazdy – samozrejme nealkoholickú. Pretože Cachaça ide rovno do nádrže ako turbo koktejl. Astra Copacabana, ktorá je na výber ako brazílsky model „Pelé“ alebo nemecký „Jürgen Klopp“ – je nefalšovanou dávkou exotiky: Za presne 19 999 EUR iba 1. apríla u vášho predajcu Opel!

Zdroj: Opel AG
Zdroj: Opel AG

P.S. Včera nebolo jednoduché uveriť tomu, čo ste čítali. Kto by sa vyznal v článkoch, ktoré sa tvárili ako seriózne a boli to prvoaprílové žarty a naopak... Bolo ich dosť aj na našich stránkach – ale stačilo. Budeme vám prinášať tak, ako ste si zvykli na našich stránkach normálne ladené a serióznejšie zamerané články. Ak si teraz búchate hlavu, že len vďaka nám naozaj nemáte niečo „superextraexkluzívne“, lebo sme túto super ponuku neuverejnili, netrápte sa. Aj my sme sa takmer nechali v prvom momente nachytať Oplom na 1. apríl...

Dobrá rada: ak chcete Opel, vyberte si čokoľvek iné. Opel Astra Copacabana už jednoducho nie je v ponuke – ani nebol. Iste by sa aj vo včerajší deň na vás u predajcov značky s bleskom v znaku pozerali ako na blázna. No a to by ste chceli?

Ako satisfakciu si pozrite ešte oficiálne video, ktoré k tomu vydal Opel – a kto by ste nám doteraz neverili, vypočujte si, čo povie junior Pedro ako svoje posledné slová vo videu...

Jozef Vydra
ZDROJ: Opel

Komentáre k článku


Stream naživo