2013-10-08 09:00:00
Prezuidednt SZĽH jazdí na
Prezident SZĽH jazdí na novej Škode Superb 4x4.
Zdroj: Škoda Auto Slovensko

Pozor, bude sa šmýkať – aj prezident nášho hokeja presedlal na novú Škodu 4x4

Nevieme celkom presne predpovedať, aká bude tohtoročná zima, no hokejisti vedia, ako sa šmýka na ľade.

A vie to aj Prezident Slovenského zväzu ľadového hokeja, ktorý už jazdí novým modelom Škoda Superb. Igor Nemeček si totiž prevzal od zástupcov spoločnosti Škoda Auto Slovensko kľúče od nového vozidla. Je ním model Škoda Superb 2,0 TDI 125 kW s pohonom všetkých kolies (4x4) s automatickou prevodovkou DSG vo výbave Elegance. SZĽH využíva flotilu jedenástich vozidiel Škoda, z toho sedem modelov Superb a Superb Combi, dva modely Fabia Combi a dvojicu automobilov Yeti.

Škoda Auto je dlhodobým a významným partnerom medzinárodnej hokejovej federácie IIHF, ktorá organizuje hokejové majstrovstvá sveta a logicky aj Škoda Auto Slovensko je rovnako dlhé roky partnerom Slovenského zväzu ľadového hokeja. „Zo skúseností vieme, že sa na značku Škoda sa môžeme vždy spoľahnúť, či už ide o partnerskú podporu, alebo kvalitu a komfort vozidiel. Preto si cením možnosť jazdiť v novom vozidle Superb a teším sa na ďalšie šťastné kilometre a víťazstvá so Škodou,“ uviedol Igor Nemeček, prezident Slovenského zväzu ľadového hokeja.

Zdroj: Škoda Auto Slovensko

Prezident SZĽH bude jazdiť na modernizovanom modeli ŠKODA Superb vo farebnom odtieni Biela Candy s motorom 2,0 TDI 125 kW so šesťstupňovou automatickou prevodovkou DSG a pohonom všetkých štyroch kolies. Túto kombináciu uvádza mladoboleslavská automobilka s príchodom zmodernizovanej verzie Superb prvýkrát.

Vozidlá značky Škoda už tradične využívajú aj funkcionári a hostia počas majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji. Flotila, ktorá sa každoročne skladá zo 40 až 50 automobilov, najazdila v uplynulých 21 rokoch partnerstva približne 5,2 milióna kilometrov. Zodpovedá to zhruba 125 cestám okolo sveta - a to bez jedinej poruchy. Pre spoločnosť Škoda je sponzoring MS v ľadovom hokeji dlhodobou záležitosťou. V roku 2012 predĺžila automobilka zmluvu s medzinárodnou hokejovou federáciou IIHF do roku 2017.

jv
ZDROJ: Škoda Auto Slovensko

Komentáre k článku


Stream naživo