2015-12-14 12:40:00
Renault Mégane RS
Renault Mégane RS
Zdroj: Klim

Je toto nový Renault Mégane RS?

Divízia Renault Sport usilovne pracuje na svojej novej vlajkovej lodi – Mégane RS.

Renault Mégane RS patrí k ikonám „horúcich“ hatchbackov. Predchádzajúca generácia len pred pár mesiacmi ukázala finálnu edíciu, ktorú sme mali možnosť otestovať, už sa na svetlo sveta derie nová verzia.

Obrázky, ktoré môžete vidieť pochádzajú z Facebookovej francúzskej stránky venujúcej sa výhradne Renaultu Mégane RS. Nepochádzajú teda priamo od automobilky, podpísal sa pod ne nezávislý dizajnér.

Obrázky, ktoré vidíte sú neoficiálnymi rendermi, dizajn však naznačuje akým smerom by sa RS mohol uberať. Vonkajšiemu vzhľadu dominujú prvky, ktoré automobil zdieľa s pôvodným modelom Mégane a patria do súčasného dizajnového jazyka automobilky. Vzhľad je zvýraznený špecifickým svetelným podpisom prostredníctvom LED svetiel. Obrazový materiál zahŕňa pohľad spredu, zboku, zo zadu i kúsok interiéru s kľúčom, resp. kartou.

Ak by sa fotografie zakladali na potvrdených informáciáh, fanúšikom auta odhaľujú aj jeden prvok, ktorý radi neuvidia – je to elektronická parkovacia brzda... Na oficiálny obrazový materiál, ako aj technickú špecifikáciu si budeme musieť počkať. Obrázky však potvrdzujú dohady o tom, že pôjde o päťdverovú variantu. Mégane RS by sa tak mohol postaviť zoči-voči praktickejším hot-hatchom ako SEAT Leon Cupra, či Volkswagen GTI, ktoré päťdverovou variantou taktiež disponujú.

Zdroj: Klim

jh
ZDROJ: FB

Komentáre k článku


Stream naživo