2014-10-08 09:55:00

VIDEO: Čo sa stane, keď Fiat 500 zje viagru? Čo asi... narastie!

Fiat spustil reklamnú kampaň na svoj nový model 500X. Začal nepochopiteľne, pokračuje veľmi vtipne.

Naposledy sa nám reklama od Fiatu príliš nepáčila, aj keď treba povedať, že mala veľký virálny potenciál. Nemala síce zmysel, ale pozerať sa na ňu vplyvom peknej slečny rozhodne dalo.

Tentokrát to však Fiat vymyslel naozaj dobre a okrem zaujímavej myšlienky reklame pridal štipku talianského humoru, trošku romantiky  a dokorenil zopár zrnkami sexuálnych narážok.

Zároveň reklama odpovedá na otázku, ktorú si (ne)položil nejeden unudený adolescent so starým črepom pred domom. Nedalo by sa to moje staré zhrdzavené auto trošku zväčšiť, skrášliť a zosilniť, tak aby som s ním zabodoval pred dievčatami, a pritom neminul celé vreckové?

Takých riešení je kopa. Mnohé z nich dobre poznajú naši susedia Poliaci. Napríklad najlacnejší výfuk, či vylepšený zvuk motora.

Príbeh sa začína v spálni starších milencov, ktorí sa chystajú na isté činnosti, ktoré sú mládeži neprístupné. Milenec sa rozhodne posilniť svoje posteľné schopnosti známou modrou tabletkou, no vypadne mu z rúk, padne von oknom, padá a padá, až dopadne rovno do otvorenej nádrže Fiatu 500. Čo sa stane zistíte v celkom vtipnej a dosť podarenej reklame.

Nech sa páči :)

A keď už sme pri Fiate 500. Skvelých reklám práve na toto auto sú "mraky." Jednou z najlepších je tá, ktorá na internetové portály pristála ešte v júni tohto roku.

Ján Hargaš
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo