2014-07-03 10:18:04
Konflikt skončil šťastne
Konflikt skončil šťastne

VIDEO: Motorkári napadli vodiča Mitsubishi, no incident sa skončil happyendom!

Konfliktov medzi motorkármi a vodičmi áut je na našich cestách dosť. Tento však skončil doslova romanticky ;).

O prenasledovaniach medzi motorkármi a vodičmi, o bitkách a niekedy až o pokusoch o vraždu ste aj u nás už čítali. Hlavne z ciest východne od našich hraníc dennodenne prichádzajú nové správy o nebezpečných incidentoch plných agresivity, nenávisti a absurdných riešení konfliktov.

Stačí aby vodič auta nedal blinker, zabrzdil prudšie a už mu iný vodič, alebo jeden, či dvaja motorkári skrížia cestu a pustia sa doňho. Alebo naopak, vodič úmyselne ohrozí motorkárov a tí potom zoberú spravodlivosť do vlastných rúk. Často im však pocit sily na motorke prerastie cez hlavu a trúfnu si aj do takých, ktorí ich zmastia ľavou zadnou s prstom v nose.

Takéto konflikty sa nestávajú len mimo našich hraníc, stávajú sa i u nás. Našťastie, či skôr na nešťastie o nich veľa nevieme, keďže palubné kamery nie sú až tak rozšírené. Ak by boli a ak by ich aj mocní v tomto štáte brali vážnejšie, istotne by na našich cestách bolo aspoň o pár pirátov a agresorov menej.

Aj toto video pochádza spoza našich hraníc, konkrétne z „matičky“ palubných kamier – z Ruska. Video začína klasickou situáciou na ceste. Vodič auta značky Mitsubishi si či už úmyselne alebo nevedomky nevšimne motorkára a prudkým manévrom ho ohrozí.

Ten okamžite reaguje a spolu s ďalšími motorkármi zablokuje vodiča „Micu.“ Ten vystúpi, prehodí s ním pár slov, čo motorkára ešte viac vyhecuje a vodiča auta sotí na auto. Ďalšia gradácia konfliktu vyprovokuje priateľku vodiča auta k činu. Vystúpi a pravdepodobne sa motorkárom vyhráža privolaním policajných zložiek. To čo prišlo potom však rozhodne nečakala. :)

Originálny a prekvapivý spôsob, čo poviete? Video za dva dni od zverejnenia videlo viac než pol milióna ľudí a to je naozaj slušné číslo. Z kamerových údajov však badať, že od tohto "incidentu" ubehlo už zopár rokov.

Ján Hargaš
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo