2014-07-02 03:30:00
Žena a parkovanie
Žena a parkovanie

VIDEO: Pomôžete jej? V autoškole jej zabudli vysvetliť ako sa parkuje!

Ženy a parkovanie, to je večná téma. A pritom by stačilo trocha trpezlivosti a zvládli by to všetky!

Azda je to náš problém. Keď vidíme ako otáčajú volantom a ako si nedokážu spojiť pohyb volantu s pohybom kolies... často nás ide rozhodiť a radšej zoberieme volant do vlastných rúk, zaparkujeme a je pokoj!

Lenže to nie je správny prístup. Takto sa naše nežné polovičky nikdy parkovať nenaučia. Na druhú stranu, ani mnohým ženám sa do učenia ako parkovať príliš nechce. Ak sa naučia parkovať jedným spôsobom, tak inak už neparkujú a potom majú problémy.

Ďalším faktom je, že aj viacerí muži majú problém riadne zaparkovať. Vidieť to hlavne na sídliskách, pred obchodnými centrami a na parkoviskách vyhradených pre invalidov... Trafiť sa na jedno parkovacie miesto a nezabrať pritom ďalšie dve, ozaj ťažká úloha!

Pes bude zakopaný v priestorovom vnímaní a odhade vzdialeností. Aj z nasledujúceho videa je badateľné, že žena pristihnutá pri absurdnom pokuse zaparkovať mala problém odhadnúť aké veľké je jej auto. Pravda, jej hlavným problémom bolo prinútiť auto robiť to, čo chcela...

Veru, odhad vzdialeností, v tom ženy nie sú príliš dobré, ale všetkému sa dá naučiť. Nakoniec môže znamenať desať centimetrov to isté pre muža aj pre ženu a žiadna sa nenechá oklamať ;). Stačí len chcieť.

Video pochádza z Portlandu z USA.

Ján Hargaš
ZDROJ: youtube.com, carscoops.com

Komentáre k článku


Stream naživo