2014-05-27 03:20:00
Bitka - vodič proti
Bitka - vodič proti motorkárovi. Kto z koho?

VIDEO Agresívny motorkár kopal do auta, ktoré mu neuhlo z cesty. To nemal robiť!

To, že jazdíte na veľkej motorke a tvárite sa, že ste „gangster“ ešte neznamená, že si môžete dovoľovať na každého!

Presvedčiť sa o tom mohol „tvrďák“ na motorke v Rusku. Myslel si, že keď má niekto lacné malé auto, hneď to znamená, že si nechá skákať po nose. Respektíve po aute, ako v tomto prípade.

Začal si s nesprávnym

Video z ruských ciest pripomína staršie video zo Slovenska. Podgurážený výrastok si začal dovolovať na chlapca čakajúceho na nočný spoj na zastávke pod Novým mostom v BA. Provokoval tak dlho, až dostal po papuli. Až potom skrotol.

Niečo podobné sa stalo v Rusku. Ibaže namiesto opitých pubertiakov tu boli dospelí chlapi. Motorkár si vyšiel na výlet so svojim kamarátom. Na mohutných strojoch (on mal pravdepodobne Hondu Goldwing) rýchlo nadobudli pocit, že im patrí cesta a že sa im každé auto musí pratať z cesty. Čo sa však stalo, keď tento ich pocit nepochopil mladý muž v staršom sedane značky Hyundai?

Začali ho terorizovať. Mladý muž bol však prinajmenšom rovnako odhodlaný ako motorkári. Besniaci motorkári sa ho snažili vytlačiť z cesty, alebo aspoň zastaviť a zbiť ho. Mladík sa však nedal a ich pokusy opätoval. Prišlo ku kontaktu medzi autom a motorkou. Vodič sedanu jednému z motorkárov skrížil cestu s úmyslom vysvetliť mu, že si nemôže robiť čo chce.

To motorkára napálilo do biela, vyskočil mu na kapotu auta a poskákal mu po aute! Následne sa vybral k oknu spolujazdca a pokúsil sa ho rozbiť! Za oknom sedela žena. To už bolo na vodiča auta priveľa. V tom momente mladík vystúpil z auta, dal si dole okuliare a...

Viac neprezradím, pozrite si video.

Ako rýchlo skrotli, všakže? Narazili na viac než vyrovnaného súpera, a kým im to v tých upotených pomstychtivých makoviciach došlo, jeden z nich ležal na zemi a druhý bol rád, že neschytal aj on.

Ale aj ten na zemi obišiel ešte dobre. Ak nerátame dokopanú motorku, mal šťastie. Keby spadol na zem o pár centimetrov ďalej, ktovie ako by zaúčinkovala železná tyč za ním...

Nuž, tomuto sa hovorí oko za oko, zub za zub... Alebo za dva zuby? :))

Nevieme kto si začal, isté však je, kto to dokončil. A za ten krásny direkt si tmavovlasý chalan zaslúži rešpekt!

Ján Hargaš
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo