2014-05-04 03:10:00
dobrý motorkár
dobrý motorkár

VIDEO: ušiel vám autobus? To naštve. Tento pán získal nečakanú pomoc.

Koľkokrát sa vám už stalo, že vám spoj ušiel pred nosom? Tá frustrácia je hrozná, vo videu nájdete liek.

Spomeňte si: bežíte na autobus, už ste skoro tam, keď sa dvere zatvoria a autobus fičí preč. Veľmi dobre viete, že vás vodič videl, no dvere vám pred nosom zatvoril aj tak. Veď sa predsa ponáhľa a nemôže čakať na každého!

Hneď mi napadá aspoň zo päť argumentov prečo by na bežca mal počkať, ale kašľať na to. Všetci si ich zopár rýchlo predstavíme.

Zostať potom udýchaný, možno aj spotený na zastávke a čakať slušných pár minút (ak nie viac), kým príde druhý spoj, to naštve. Najmä ak sa človek ponáhla.

Aj chodec, či skôr bežec vo videu sa ponáhľal. Jeho neúspešný pokus si všimol dobrodinec na motorke. Zastal a ponúkol mu, že autobus dobehne na ďalšej zastávke. Bežec neváhal a nasadol.

Nasadli by ste?

Je to zvláštna situácia, s ktorou sa stretol len málokto. Ochota pomôcť poteší, otázka je, či taký motorkár je dostatočne dôveryhodný na to, aby ste mu vysadli za chrbát a náhlili sa za svojim spojom. A ktovie, či by sa vôbec našiel niekto, kto by odvoz ponúkol. Cudzí asi ťažko, jedine niekto známy.

Nasledujúce video pochádza z Rumunska. Páni na videu problémy typu: cudzí, necudzí neriešili a urobili všetko preto, aby dobehli autobus. Lenže tento autobusár sa nemienil vzdať. Vznikla z toho absurdná a priam neuveriteľná naháňačka. Veď posúďte sami! Radosť jazdiť MHD!
 

Ján Hargaš
ZDROJ: carscoops.com

Komentáre k článku


Stream naživo