2014-02-05 18:30:39
Linda Nyvltova pre Peugeot
Linda Nyvltova pre Peugeot 308
Zdroj: Peugeot

Linda Nývltová sa stala tvárou svetovej kampane na Peugeot 308. Pozrite si foto!

Slovenská supermodelka figuruje v reklamnej kampani na nový Peugeot 308. Prinášame vám kompletnú fotogalériu.

Peugeot stavil pri propagovaní svojho esa v rukáve s menom Peugeot 308 na Slovenku. Nová 308-čka vyzerá naozaj veľmi dobre a patrí k najkrajším autám na našich cestách. Kto iný by mohol robiť reklamu na toto auto ak nie Slovenka? Odpustite milé Francúzky, ale je to tak...

Symboliku netreba hľadať len v spojení francúzskej automobilky so slovenským závodom. V prvom rade ide o spojenie dvoch krásnych stvorení. A navyše, ako my na Podkapotou.sk dobre vieme, k autám krásne ženy jednoducho patria. Spolupráca Lindy a Peugeotu má navyše výrazne erotický podtón... Veď uvidíte vo videu.

Peugeot 308 sa stal autom roka u nás a je horúcim kandidátom na Európske auto roka. O prednostiach nádhernej Lindy nemusíme hovoriť. Stačí si ju vychutnať v priloženej galérii. Nezabudnite tiež na video.

Toľko ku kráse. Ako však vieme, krása nie je všetko. O tom, čo sa skrýva za nádherným zovňajškom Lindy nebudeme hovoriť, pretože o tom nič nevieme. Čo sa však skrýva za zovňajškom Peugeotu 308 vieme celkom dosť, a to najmä preto, lebo sme mali tú česť v redakčnom teste. A nevyskúšali sme iba jeden Peugeot 308, ale rovno dva. Jeden bol nafťák, druhý zasa benziňák... Či nádheru zvonka dopĺňajú aj schopnosti Podkapotou a nielen tam sa dozviete už budúci týždeň.

Ján Hargaš
ZDROJ: Peugeot

Komentáre k článku


Stream naživo