2013-11-04 08:35:00
Kapela si zahrala na
Kapela si zahrala na Chrobákovi
Zdroj: autoblog.com

Poznáme pravý účel VW Beetle! Je to bubon pre dlhovlasú kapelu

Kanadský Volkswagen nám konečne vysvetlil pre koho je vlastne Beetle určený. Pre bubeníkov!

Prípadne pre celú kapelu, ak nie sú nároční na aparatúru. Niežeby Beetle nemal svoj šarm, no okrem toho, že má šarm, je pekný, zlatý, šikovný a občas aj kabriolet, je... No ale je pekný, zlatý, šikovný a občas aj kabriolet.

Skupina Walk off the Earth pripravila v spolupráci s kanadským Volkswagenom tri verzie svojej pesničky Gang of Rythm v  jedenásťminútovom videu. Jednu, ktorá by mala byť „playful,“ (hravá) druhú „soulful“ (oduševnelá) a tretiu „powerfull“ (energická). Verzie by mali vystihovať jednotlivé verzie VW Beetle. Hravá pre klasického Chrobáka, oduševnelá pre kabriolet a energická pre výkonnejšieho Super Chrobáka.

Všetky tri aranžmány pesničky sa doslova točia okolo Chrobáka. Členovia kapely na ňom stoja, v ňom sedia, pri ňom spievajú, okolo neho tancujú a na ňom hrajú. Ako nástroje im poslúžia plechy, dvere, motor, kryt zrkadielok a podobne.  

Okrem hudobného štýlu a verzií Chrobáka sa menia aj kostýmy členov kapely a ich ozajstné hudobné nástroje. V poslednom videu majú napríklad „fakt že“ rockové vybavenie, no z pesničky „fakt že“ rock neurobili. Iba celé to video trvá skoro rok...

Aj keď video trvá naozaj dlho, nikto vás nenúti pozerať ho naozaj celé. Medzi jednotlivými verziami sa môžete prepnúť tlačidlami v spodnej časti obrazu a okoštovať tak všetky príchute Chrobáčika.

Skupina Walk off the Earth sa dostala do povedomia divákov na youtube.com cover verziou hitu Gotye s názvom "Somebody That I Used To Know.“ Že je to naozaj veľmi dobrý cover sa môžete presvedčiť nižšie. Na základe tohto kreatívneho a (možno aj lepšieho) Somebody That I Used To Know si ich vybral aj VW. Nečudo, že aj propagačné video na Chrobáka sa nesie v podobnom duchu.

Ján Hargaš
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo