2013-11-01 04:40:00
To si robíte srandu,
To si robíte srandu, pane?

Keď to odťahovka poriadne po... kazí. Toto musí byť vtip! Zlý vtip...

Nezvládnete zákrutu, dostanete šmyk a skončíte na streche. Myslíte si, že už veci nemôžu byť horšie? Môžu, stačí zavolať odťahovku...

Prevrátiť auto na strechu, to už vyžaduje istú dávku nezručnosti, hlavne na suchej vozovke... No stane sa aj lepšiemu vodičovi. Pozabudne sa, rúti sa do zákruty prirýchlo a neubrzdí. Mykne volantom a vtedy si aj tá najlepšia elektronika hodí mašľu...

Ako píšem, stane sa. Na aute je v momente niekoľkotisícová škoda (ak to nie je embéčka). Vodič visí v aute dolu hlavou. Je dezorientovaný. Myká bezpečnostným pásom, no nie a nie odopnúť sa. Nebodaj nie je v aute sám. Krik, plač, panika. Nakoniec sa z pásu vyslobodí, poriadne sa pri ceste z auta poudiera, no podarí sa to. Vylezie von, pomôže spolujazdcom. Žiadna sranda. A čo teraz?

Teraz sa snaží upokojiť, zavolá na tiesňovú linku, čaká na príchod záchranných zložiek. Možno ho ošetria, možno len zabalia do deky a prezrú.

A čo s autom? No auto treba postaviť na nohy a potom odtiahnuť. A ako to urobiť? Treba zavolať odťahovku. Medzitým vodič spíše záznam o nehode, a keď sa konečne dotrepe odťahovacie auto, dúfa, že sa to na dnes končí. Odťahovák pripevní auto. Vodičovi sa zdá troška zmätený, a tak radšej ustúpi ďalej, vytiahne mobil a nakrúca. Nie zo zlomyseľnosti, pre istotu. Odťahovák začne auto zdvíhať a... no a zvyšok si pozrite v krátkom videu.

Škodoradosť najlepšia radosť? Ťažko povedať. Zábavné to ale určite je...

Ján Hargaš
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo