2013-10-31 09:30:00
Honda CR-V s motorom
Honda CR-V je tu už aj s motorom 1,6 i-DTEC.
Zdroj: Honda

Honda CR-V s dieselovým motorom 1,6 i-DTEC je v predaji už aj na Slovensku

Po modeli Civic dostáva malý a moderný motor z radu Earth Dreams Technology už aj úspěšný model CR-V.

Nová Honda CR-V 1,6 i-DTEC ponúka praktickosť a vzhľad SUV a vďaka spomenutému dieselovému motoru sa vyznačuje nízkymi prevádzkovými nákladmi, pretože spotreba paliva dosahuje iba 4,5 l/100 km. Vzhľad novinky si zachováva mimoriadnu praktickosť danú batožinovým priestorom  s objemom až 1 669 litrov.

Základné technické údaje

Maximálny výkon motora je 88 kW (120 k) pri 4 000 otáčkach za minútu, maximálny krútaici moment  má 300 Nm už pri 2 000 ot./min Spotreba paliva (v kombinovanom cykle podľa EU) je 4,5 l/100 km, pričom emisie CO2 sú 119 g/km. CR-V s dieselovým motorom 1,6 i-DTEC je k dispozícii v troch výbavových stupňoch: Comfort, Elegance a Lifestyle. Výbava Comfort je v ponuke už od 23 490 eur. Cenníky ako aj detaily jednotlivých výbav si môžete pozrieť tu.

Zdroj: Honda
Zdroj: Honda

Dobrá  ponuka

Pre zákazníkov, ktorí si kúpia nové CR-V 1,6 i-DTEC, pripravila Honda sadu originálneho príslušenstva v hodnote 2000 eur za desatinu ceny, teda za 200 eur. Sada originálneho príslušenstva obsahuje strieborné predné a zadné kryty nárazníkov, bočné stupačky, kryt hrany batožinového priestoru a strešný spojler vo farba vozidla.

V rámci tejto ponuky môžu zákazníci navyše využiť financovanie Honda Finance a získať zimné pneumatiky zadarmo, alebo zvoliť niektorý zo spôsobov financovania s nulovým navýšením splátok (financovanie na polovice, tretiny alebo štvrtiny).

Netradičná podpora od Hondy

Spolu s príchodom novinky sa rozbehla aj nová reklamná kampaň. Videoklip sme vám už priniesli pred dvoma dňami a zožal zaslúženú pozornosť.Cieľom reklamnej kampane je zbúrať predsudky o SUV a zdôrazniť nečakané vlastnosti modelu CR-V 1,6 i-DTEC. Kampaň využíva slogan "Nemožné sa stáva možným" a ukazuje ako Honda CR-V 1,6 i-DTEC prechádza cez sériu optických ilúzií, ktoré sú zdanlivo nemožné. Každá ilúziu však nakoniec prekoná, čím vzniká prepojenie medzi filmovým trikom kamery a zdanlivo nemožnými vlastnosťami vozidla.

Jozef Vydra
ZDROJ: Honda

Komentáre k článku


Stream naživo