2013-04-14 05:15:00
Luxusná diamantová kapota pre
Máte doma jedno Bentley navyše a neviete, čo s ním? Vylepšite mu kapotu diamantmi...
Zdroj: 4wheelsoflux

Luxusná diamantová kapota pre Bentley stojí viac ako samotné auto

Viete si predstaviť jedno z najdrahších vozidiel, ktorého iba jeden diel je drahší ako celé auto?

Existujú ľudia, ktorým je aj všetko najdrahšie ešte stále málo. Autá značky Bentley nie sú práve tie, ktoré by sa dali označiť ako málo luxusné. Niektorým zákazníkom ale bežné Bentley nestačí.

Automobilka Bentley samotná ponúka pre svojich zákazníkov skutočne nepreberné množstvo prvkov a doplnkov, vďaka ktorým si môžu prispôsobiť svoje auto tak, aby vyzeralo celkom inak, ako to, čo má ich sused. Hoci aj niekoľko tisíc kilometrov vzdialený...

Individualizácia non plus ultra

Niektorým nestačí ani to. pre takýchto „fajnšmekrov“ sú tu ešte individuálne úpravárske firmy. A komu je ešte aj to málo, potom „musí“ siahnuť po ponuke švajčiarskej firmy Luxury Refinish. Je to špecialista na diamanty, ktoré vie dostať aj na mnohé spotrebné výrobky, napríklad telefóny, notebooky, ale napríklad aj kávovary. Z takého aj celkom obyčajná káva musí chutiť inak. Firma má ešte niečo navyše aj pre klientov Bentley – diamantovú kapotu.

Zdroj: 4wheelsoflux
Zdroj: 4wheelsoflux

Koľko vrstiev laku navyše by ste si želali

Ponúkanú kapotu a prednú časť okolo mriežky chladiča lakujú 32 vrstvami snehobieleho laku zmiešaného s jemným 101 karátovým diamantovým prachom. Čo chcú Švajčiari za túto „minimalistickú úpravu“? Zákazníci za ňu zaplatia okrúhly jeden milión dirhamov platných v Spojených arabských emirátoch. To je v prepočte asi 209 300 €. No nekúpte to, za takú výhodnú cenu! Samotná kapota je tak drahšia, ako samotný Bentley Continental GTC, ktorý má cenu približne 156 000 €. Tak čo, objednáme jednu sadu aj pre vás..?

Jozef Vydra
ZDROJ: luxurylaunches.com, luxury-refinish.com

Komentáre k článku


Stream naživo