2014-09-25 16:58:38
Renault Espace
Renault Espace
Zdroj: Renault

Renault Espace sa predstaví ako reálny model na domácom autosalóne

Tohtoročný autosalóne v Paríži bude plný noviniek. Hlavne francúzske značky chystajú ofenzívu.

Renault predstaví Nový Espace. Veľký, elegantný, inovatívny crossover kombinuje robustný dizajn a zaujímavý vzhľad. Je založený na koncepte Initiale Paris, ktorý bol predstavený minulý rok na autosalóne vo Frankfurte.

Nový Espace pokračuje v už 30 ročnej histórii modelu, pričom ostávajú stále zachované hlavné atribúty ako sú komfort a modularita interiéru. Espace prichádza s aerodynamickým dizajnom, ktorý skrýva veľkorysú kabínu so stredovým plávajúcim panelom. Nielen 5 miestna, je aj 7 miestna verzia je navrhnutá do posledného detailu tak, aby interiér splynul s ostatnou konštrukciou modelu.

Svetová premiéra nového modelu Renault Espace sa uskutoční na parížskom autosalóne počas tlačovej konferencie vo štvrtok 2. októbra 2014 o 11:00 na stánku Renault. Nový Renault Espace predstaví Carlos Ghosn, predseda predstavenstva a generálny riaditeľ skupiny Renault.

Zdroj: Renault

Pri tejto príležitosti pripravil Renault v spolupráci s partnermi Pablicis Conseil a DigitalisLBi originálny digitálny balíček, ktorý zahŕňa video aj 3D vizuály. Vďaka tomu budú môcť internetoví používatelia objavovať exteriér aj interiér modelu Nový Espace.

Verejnosť bude mať možnosť sledovať predstavenie na webovej stránke: www.crossover.renault.com

Zdroj: Renault

Jozef Vydra
ZDROJ: Renault

Komentáre k článku


Stream naživo