2014-02-26 10:15:00
Porsche má problém. GT3
Porsche má problém. GT3 sa môže vznietiť!

Motoristi pozor! Porsche 911 GT3 sa môže samovoľne vznietiť!

Nejednému z nás sa po garáži potuluje Porsche 911 GT3... Takže pozor! Nech nám to nezhorí!

Ak nevlastníte Porsche 911 GT3 istotne sa vám uľavilo, ale my ostatní... No dobre, dosť bolo pretvárky. Na GT3-jku by si väčšina z nás musela zobrať hypotéku a splácať ju dávno potom, čo „gététrojka“ zhorí...

Sú však aj takí, ktorých problémy GT3-jok naozaj vyľakajú. Napríklad taký Richard Hammond z magazínu Top Gear je hrdým vlastníkom tohto horľavého auta.

Zvyšok z nás sa môže škodoradostne usmievať (veď nás to nepáli!) a s nehou hľadieť na svoje vlastné hrdzavé črepy, ktoré síce nezvládnu to, čo GT3, a ledva držia pokope, ale tiež sa samovoľne nevznietia... Nuž, dobre sme si vybrali.

Ale pre slovenských Hammondov a finančných žralokov, či zvedavcov treba uviesť, že Porsche zvoláva všetky GT3-jky doručené majiteľom v tomto roku (785 kusov) potom, čo sa dve z nich samovoľne vznietili. Jednej sa to podarilo vo Švajčiarsku, druhá zo seba urobila ohnisko v Taliansku.

V Stuttgarte zatiaľ neprišli na to, čo spôsobilo požiare, no majiteľom áut odporúčajú aby zhasli (zahasili) motor a na autách nejazdili a v čo najkratšom čase Poršátka v cene od 140 000 EUR naložili na odťahovacie autá a odviezli späť k svojmu dílerovi (nie drog vážení!).  

Ján Hargaš
ZDROJ: autonews.com

Komentáre k článku


Stream naživo