2019-02-01 18:00:00
Mercedes Triedy X 350d
Mercedes Triedy X 350d 4MATIC
Zdroj: Ján Hargaš

VIDEOTEST: Mercedes Triedy X 350d 4MATIC – zrodenie hviezdy

Trieda X sa stáva Mercedesom nielen po stránke dizajnu a doplnkov, ale aj po stránke pohonu.

Mercedes Triedy X je najnovším prírastkom do rodiny stredne veľkých európskych pikapov. Začal opatrne, teraz prichádza dlho očakávaná verzia s naftovým šesťvalcovým motorom. Tá mení preznačený pikap do pozície skutočného Mercedesu.

Trieda X si v tejto novej verzii berie to najlepšie z rokmi overených pikapov japonskej značky Nissan a kombinuje to so svojim know-how v oblasti motorov, prevodoviek a pohonov. Vzniknutý miešanec sľubuje zaujímavý zážitok a svoj sľub do veľkej miery napĺňa.

Dnes nepôjde o stručný test. Pozrieme sa na Triedu X 350d hlbšie než doteraz. Aby toho nebolo na jedno video veľa, videotest som rozdelil na dve časti. Prvá sa venuje práve vzhľadu, pohonu a vnútornému priestoru. Druhá časť videotestu sa zameriava na podvozok, jazdu a celkový verdikt.

 

Školy na prahu druhého polroka🤞dobré správy V roku 2022 sme sa zatiaľ vyhli celoštátnym nariadeniam, ktoré by...

Posted by Dáta bez pátosu on Sunday, January 30, 2022

Nechám na vás, čím začnete a čo si pozriete. Prístup k videu sa nemení, nečakajte veľkú produkciu, ale dojmy a pojmy podané ľahko a jednoducho v čo najkratšom možnom balení. Naďalej sa budeme stretať pri krátkych videotestoch zo série 3x O... k nim ale postupne pribudnú takéto komplexné videotesty. Viac písať zatiaľ nebudem. Po videoteste bude už budúci týždeň nasledovať finále v podobe písaného testu so všetkými fotografiami, meraniami a zisteniami. Tu je prvá časť videotestu zameraná na pohon a vnútorný priestor.

V druhej časti videotestu Mercedesu Triedy X 350d nájdete jazdu, pár slov k podvozku a tiež finálny verdikt. Nech sa páči:


AUTOR: © Zoznam/Ján Hargaš

Komentáre k článku