2018-10-09 17:50:43
SEAT Ateca a Tarraco
SEAT Ateca a Tarraco paparazzi
Zdroj: fan

FOTO TIP: Načapali ste dve horúce novinky pre Nitru. Toto vás tam čaká!

Autosalón v Nitre sa blíži. Čitateľovi sa podarilo nachytať dve horúce novinky pri vykládke z kamióna.

Autosalón v Nitre začne už vo štvrtok. Chystá sa naň nielen polovica slovenskej motoristickej verejnosti, ale najmä desiatky noviniek naprieč všetkými automobilkami. Medzi najhorúcejšie novinky budú nepochybne patriť dva modely značky SEAT. Najnovší prírastok do rodiny športových vozidiel a zároveň prvý samostatný model značky Cupra. Ide o model Cupra Ateca, ktorá sa svetu predstavila toto leto. Do Nitry prichádza v plnej paráde so všetkými 300 koníkmi Podkapotou.

Druhou, možno ešte horúcejšou novinkou, ktorú sa nášmu čitateľovi podarilo odfotiť je najnovšie veľké SUV od SEATu. Model SEAT Tarraco mal svetovú premiéru iba pred pár dňami na autosalóne v Paríži. Môžeme tak napísať, že auto šlo z Paríža rovno do Nitry, aby sa slovenským motoristom ukázalo čo najskôr.

Zdroj: fan

Fotky pochádzajú z Galanty a vznikli krátko poobede. Pravdepodobne sa autá u dílera v meste prekladali a pripravovali na autosalón, kam by sa mali dostať buď dnes, alebo behom zajtrajška. Obe autá si budete môcť do detailu prezrieť priamo na výstavisku v Nitre. Budeme tam a z autosalónu vám privezieme podrobné info, foto a tiež video.

V galérii nájdete okrem fotiek z dnešného obeda tiež fotografie samotných vozidiel z premiér a oficiálnych zdrojov. 

Komentáre k článku


Stream naživo