2014-07-07 15:30:00
Motor Kombat - netradičné
Motor Kombat - netradičné porovnávanie áut

Motor Kombat – netradičný súboj, aký tu ešte nebol!

Už zajtra štartujeme nevšedné porovnávanie áut, ktoré má pekné „grády!“

Motor Kombat, ako už samotný názov hovorí, je súboj. Do duelu vstupujú dve autá, ktoré sú porovnateľné. Jedna trieda, dve značky, dva rozdielne prístupy dizajnérov, konštruktérov a výrobcov. Ktoré z áut viac „chutí“ motoristom a ktoré má lepšie parametre? Aké majú plusy a nedostatky? Ktoré vyhrá? V akých disciplínach?

Všetko sa dozviete v tomto týždni po prvý raz: kto má navrch, kto je jednotka a kto „cúvačka“, teda spiatočka.

Klasické redakčné skúšania áut sme nezavrhli. Motor Kombat je reakciou na výzvu – urobte niečo netradičné, iné, ako robia ostatní. Takže nie bežné videotesty áut. Priniesli sme preto nápad a keďže výroba takéhoto projektu je náročná, zverili sme ju skúsenému produkčnému partnerovi.

Motor Kombat prináša celkom iný pohľad na súboj dvoch veľkých konkurentov v menšom balení. Kto sa teda postaví už zajtra na štartovnú čiaru seriálu? Aha, to sme vám ešte nepovedali, že celé porovnanie nebude len tak fŕŕr... a hneď je koniec? Duel bude v troch vybraných disciplínach a výsledky sa dozviete postupne v troch samostatných článkoch aj so zaujímavo urobenými videami tri dni po sebe. Urobte si čas. Zajtra štartujeme!

Aby ste vedeli ešte trocha viac, pozrite sa aj do galérie, kde sú obrázky zo zákulisia prípravy, napríklad aj tieto dva:

P.S. Ak by ste predsa len chceli vedieť, ktoré dve autá budú bojovať medzi sebou o najlepší výsledok, napovieme nasledujúcim krátkym videom. Skôr ako si ho pozriete, ešte dôležitá správa: bude aj text aj fotky, ale hlavný dôraz stojí na nie celkom bežných videách. Prvé bude súčasťou Motor Kombat už zajtra!

motorkombat

Komentáre k článku


Stream naživo