2019-04-06 10:10:00
 Blbý a blbší
Blbý a blbší fajčili na benzínke
Zdroj: YouTube

VIDEO: Blbý a blbší fajčili na čerpacej stanici v Rusku

Zákaz fajčiť na benzínke má zmysel. Presvedčili sa o tom dvaja „experti“, ktorí to ignorovali.

Bosou nohou dráždiť kobru – asi tak to pripomína správanie dvojice Rusov v Artemovsku, vo Sverdlovskej oblasti na jednej z čerpacích staníc. V Rusku zrejme akosi nepochopili zákaz fajčenia pri tankovaní. Že to nie je iba nejaká šikana, ale má zmysel.

Lenže vysvetľuj to tupelám, čo sa nezaujímajú o nič iné na svete, iba o seba! Potom tak aj dopadnú – najlepším spôsobom, ako si uvedomiť porušenie zákazu, je totiž zažiť dôsledky na vlastnej koži. Zrejme si mysleli (ak vôbec mysleli), že keď už to tankovanie bude chvíľu trvať, spríjemnia si čakanie fajčením cigariet...

O malú chvíľu sa presvedčili i zmysle zákazu fajčenia na takom nebezpečnom mieste. Rozumného človeka nie je potreba dlho presviedčať o logike zákaze fajčenia na čerpacích staniciach. Nie je to kampaň namierená proti rakovine pľúc. V hre sú životy a komu toto vysvetlenie nestačí, nech sa o tom presvedčí na vlastnej skúsenosti. Zákaz fajčenia je tiež uvedený v zákone o premávke na pozemných komunikáciách.

Nafta nie je taký problém, dokonca ani priamo benzín. Horšie je to s jeho parami, ktoré sú extrémne horľavé. Presvedčil sa o tom jeden z Rusov, ktorý so zapálenou cigaretou v ruke chytil plniacu pištoľ. Od žeravej časti sa chytili pary vychádzajúce z nádrže auta a benzín vzbĺkol od hrdla nádrže.

Jeden z mužov sa ešte pokúsil zachrániť auto, vytrhol hadicu odhodil ju – čím zapálil stojan na čerpacej stanici. Auto po chvíľke zhaslo, dvojica s ním aj stihla odísť do bezpečia. Peklu teda unikli, hádam si svoju sprostosť budú pamätať navždy. Ako dopadla čerpacia stanica, žiaľ nevieme.

" "


AUTOR: © Zoznam/Jozef Vydra

Komentáre k článku


Stream naživo