2015-01-19 08:45:57
Takto sa to začalo...
Takto sa to začalo...
Zdroj: carbuzz.com

VIDEO: Ako sa dá „zablúdiť“ a havarovať v autoumývačke

Zájsť do umývačky nebýva veľký problém. Je to úkon, ktorý si nevyžaduje náročné vodičské úkony.

Len to treba vedieť. Tohtoročná zima nás na mnohých miestach Slovenska nenúti jazdiť pravidelne zmývať špinu z auta. Určite by si to však zaslúžilo. Len pozor, aby ste nedopadli neslávne, ako vodič zo Sacramenta.  Rozhodol sa zlepšiť vzhľad svojho auta. V tom by nebol problém. Vodič však má už 94 rokov. Jeho vek naznačuje, že by si mohol popliesť pravú a ľavú stranu, prípadne ovládacie prvky auta. No a to sa aj stalo.

Aj mladší vodiči v USA mávajú problémy so všetkými dvoma pedálmi, ktoré ich autá majú vďaka automatickým prevodovkám. Stačí si naozaj spliesť brzdu s plynom a namiesto brzdy šliapnuť vedľa., ak sa to stalo aj dotyčnému vodičovi.

Namiesto  pred umývacími kefami zastavil až o vysávače a plot za umývačkou. Šťastie, že sa nikomu nič nestalo. A šťastie mal aj vodič, ktorý iba chvíľu pred incidentom odišiel z miestam kam smeroval náraz... Veríme, že vodič mal dobrú poistku, lebo spôsobil prevádzkovateľovi škodu za približne 100 000 dolárov, čo je približne 86 300 eur.

Zdroj: carbuzz.com
 
Zdroj: carbuzz.com
Zdroj: carbuzz.com

Ten našťastie bol poistený. Možno aj práve preto sa rozhodol celú udalosť vziať z humorného konca a zverejniť zábery z bezpečnostných kamier k vlastnej propagácii. Stačilo už len pridať v USA populárnu pesničku a reklamný spot bol hotový. Len ten pomalý strih záberov...

Je zaujímavé, ako rýchlo sa to všetko udialo a ako dlho treba čakať na zábery z jednotlivých bezpečnostných kamier. Prekvapenie personálu umývačky bolo namieste.

Jozef Vydra
ZDROJ: Quick Quack Car Wash

Komentáre k článku


Stream naživo