2013-06-22 09:00:00
Tankista na SUV -
Tankista na SUV - narazil a zbabelo ušiel z miesta nehody.

Pozor, na ceste sú tankisti, maskovaní za vodičov vozidiel SUV

Koľkokrát sme si už povzdychli: toto sa fakt môže stať iba v Rusku!! A veru, nestačilo, prekvapenia sa dejú zas a znova.

Je to vodič babrák, amatér, alebo vážne prezlečený tankista, ktorý si len presadol zo svojho trocha väčšieho a ťažšieho „vozidla“? No, keby to bolo tak, asi by vedel odhadnúť, či sa zmestí s vozidlom normálnej veľkosti do priestoru medzi zvodidlá a autá idúce vo svojom jazdnom pruhu...

Lenže tento (aby sme nekrivdili, možno aj táto..., ale to potom nebude asi ten tankista!) vodič využil veľmi sofistikovaný nástroj, aby sa dostal vpred: hrubú silu svojho veľkého Infiniti FX voči malému Mitsubishi Colt. Aké to umenie!(?) Naraziť do vozidla pred sebou, ako keď guľa rozráža kolky... A keď je „po všetkom" , potom celkom pokojne utečie preč, akoby sa nechumelilo, na ruskej diaľnici. Dokonca napriek tomu, že je luxusné japonské SUV vážne poškodené, urýchlene mizne preč zo scény a stráca sa v diaľke:




Veci skutočne majú tendenciu vymknúť sa z rúk v Rusku, ako v tomto prípade. Rozbitý Colt zostal vo zvodidlách, Infiniti ufujazdilo preč. Nie sú k dispozícii žiadne doplňujúce informácie, čo sa stalo s vodičom/vodičkou SUV, ale evidenčné číslo je z videa dostatočne čitateľné. Verme, že si ho dopravná polícia už našla a aspoň vypočula. Otázkou však je, či takéto dôkazy obstoja pred ruským právnym systémom... Mali by, lebo podľa správania sa vodiča vozidla Infinity FX, akoby si vôbec neuvedomoval závažnosť svojho konania. Správal sa ako pod vplyvom alkoholu, možno dokonca iných návykových látok. Čo je nebezpečné v jednom aj druhom prípade a nezlučiteľné s jazdením.

Jozef Vydra
ZDROJ: YouTube

Komentáre k článku


Stream naživo